Συμμορία 4 δραστών έκλεψε 2 τόνους λάδι από Συνεταιρισμό στη Μεσσηνία αλλά κόλλησε το όχημά τους στις λάσπες… - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συμμορία 4 δραστών έκλεψε 2 τόνους λάδι από Συνεταιρισμό στη Μεσσηνία αλλά κόλλησε το όχημά τους στις λάσπες…

Συμμορία 4 δραστών έκλεψε 2 τόνους λάδι από Συνεταιρισμό στη Μεσσηνία αλλά κόλλησε το όχημά τους στις λάσπες…

Share This

 


Στα ίχνη των δραστών η Αστυνομία, καθώς είναι γνώριμοι στις Αρχές-Αναμένονται εντάλματα σύλληψης

Μπαράζ κλοπών σήμερα από 4 δράστες που ξεκίνησαν από Μεσσήνη, έκλεψαν επαγγελματικό φορτηγάκι, αφαίρεσαν 2 τόνους ελαιόλαδο και κατέληξαν στη Δροσιά….κολλημένοι σε λάσπη….

Συγκεκριμένα, με μπαράζ κλοπών ξεκίνησε σήμερα η μέρα για συμμορία 4 δραστών που ξεκίνησαν από τη Μεσσήνη κλέβοντας ένα επαγγελματικό φορτηγό από μάντρα οικοδομικών υλικών, μαζί με το περιεχόμενο του οχήματος.

Δεν σταμάτησαν όμως τη δράση τους εκεί, και , αφού άδειασαν το φορτηγάκι μεταφέροντας τα κλοπιμαία σε δικό τους χώρο, έφτασαν μέχρι τη Δροσιά όπου μπήκαν σε Αγροτικό Συνεταιρισμό Δάρα και κατάφεραν να αφαιρέσουν 2 τόνους ελαιόλαδο, πάνω όμως στη βιασύνη τους ξέχασαν ανοιχτή την κάνουλα με αποτέλεσμα να αδειάσουν οι υπόλοιποι 4 τόνοι ελαιολάδου, προξενώντας ζημιά στον Συνεταιρισμό αξίας 6 τόνων λαδιού.

Κόλλησαν… στις λάσπες

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν-με το φορτηγάκι που είχαν νωρίτερα το πρωί κλέψει- από τους αστυνομικούς που ήδη είχαν ειδοποιηθεί και φτάσει στην περιοχή,  μπήκαν σε χωματόδρομους με αποτέλεσμα να κολλήσει το όχημα στις λάσπες,  λόγω και του βαρύ φορτίου και της χθεσινοβραδινής ισχυρής βροχόπτωσης.

Οι δράστες έσπευσαν να εγκαταλείψουν το κλεμμένο όχημα και το κλεμμένο λάδι και να εξαφανιστούν στα παρακείμενα χωράφια, ωστόσο η Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους και αναμένονται εντάλματα σύλληψης, καθώς είναι γνώριμοι στις Αρχές.

Στοχευμένες δράσεις από την Αστυνομία σε όλη τη Μεσσηνία

Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία σχεδόν σε καθημερινή βάση κάνει στοχευμένες δράσεις σε όλο το Νομό, με συλλήψεις, ωστόσο διαπιστώνεται το θράσος ορισμένων που συνεχίζουν να διαπράττουν κλοπές και διαρρήξεις, ακόμα και μέρα μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages