Εκπαιδευτικοί Μεσσηνίας: Διαμαρτύρονται για τις εκδηλώσεις ιδιωτικών κολλεγίων σε δημόσια σχολεία της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εκπαιδευτικοί Μεσσηνίας: Διαμαρτύρονται για τις εκδηλώσεις ιδιωτικών κολλεγίων σε δημόσια σχολεία της Καλαμάτας

Εκπαιδευτικοί Μεσσηνίας: Διαμαρτύρονται για τις εκδηλώσεις ιδιωτικών κολλεγίων σε δημόσια σχολεία της Καλαμάτας

Share This

 


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α’ΕΛΜΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας διαμαρτύρεται έντονα για τις εκδηλώσεις ιδιωτικών κολλεγίων και άλλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εκπαίδευσης μέσα στα δημόσια σχολεία την τελευταία περίοδο.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι εκδηλώσεις στο Μουσικό σχολείο Καλαμάτας , στο 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας καθώς και οι επικοινωνιακές τακτικές που ακολουθούν με τις διευθύνσεις των σχολείων με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των μαθητών σε ημερίδα τους σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας.

Οι επιχειρήσεις αυτές εκτιμούμε πως αναζητούν “πελάτες” ακριβώς την ίδια περίοδο που διεξάγονται στη χώρα μας μεγάλες κινητοποιήσεις στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τόσο ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων όσο και ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή ιδιωτικοποίησης της παιδείας γενικότερα.

Η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας παρακολουθεί με ανησυχία αυτά τα φαινόμενα και θα προβεί σε κάθε συνδικαλιστική ενέργεια προκειμένου να προφυλαχθεί το πολύτιμο αγαθό της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/2

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11:00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages