Πλιάτσικο των κλεφτών το Δυτικό Εμπορικό Κέντρο της Καλαμάτας για πολλαστή φορά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πλιάτσικο των κλεφτών το Δυτικό Εμπορικό Κέντρο της Καλαμάτας για πολλαστή φορά

Πλιάτσικο των κλεφτών το Δυτικό Εμπορικό Κέντρο της Καλαμάτας για πολλαστή φορά

Share This

 


Κραυγή αγωνίας από τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας που για πολλοστή φορά βρίσκονται στο «στόχαστρο» κλεφτών.

Έχασαν τον βιό τους εν μια νυκτί…

Η κα Έφη Τσώλη και ο σύζυγός της διατηρούν κατάστημα με χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας. Η επιχείρησε άνοιξε σχετικά πρόσφατα και οι δυσκολίες, όπως λένε, δεν λείπουν κι ένα τέτοιο πλήγμα θέτει σε κίνδυνο την βιώσιμότητά της.

Το πρωί της Δευτέρας (12/1) φθάνοντας στο κατάστημά τους αυτό αντίκρισαν ήταν ένα τοπίο που θύμιζε «πυρπολημένο» αφού οι κλέφτες που το προηγούμενο βράδυ το είχαν «ανοίξει» είχαν προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε πρώτες ύλες και εξοπλισμό πριν αποχωρήσουν κλέβοντας συσκευές και άλλα είδη αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ. Όπως δηλώνουν οι παθόντες, οι κλέφτες κατάφεραν να εισέλθουν από την πίσω πόρτα τα σίδερα της οποίας είχαν… λυγίσει!

 

Δεν είναι το μόνο περιστατικό

Αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό. Η κα Μαριάννα Αναστάζε, ιδιοκτήτρια καφενείου, άνοιξε το κατάστημά της πριν από΄ λίγα χρόνια και στους πρώτους μόλις μήνες λειτουργίας του, οι κλέφτες «χτύπησαν» κλέβοντας και προκαλώντας ζημιές αξίας εκατοντάδων ευρώ.

Ζητούν μέτρα ασφάλεια…

Οι επαγγελματίες του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου ζητούν πράγματα αυτονόητα. Ζητούν οι επιχειρήσεις και οι περιουσίες τους να είναι ασφαλείς. Όμως το Κέντρο δεν παρέχει όσα ήλπιζαν.

Πολλοί εκ των επαγγελματιών καταφεύγουν ακόμα και σε περιπολίες στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο ενώ άλλοι, όπως δήλωσαν στην κάμερα του BEST, κοιμούνται μέσα σε αυτά για να τα προστατεύουν!

Αυτό που ζητούν είναι μέτρα που θα θωρακίσουν το κέντρο, το οποίο εφόσον προσεχθεί μπορεί να αναδειχθεί σε ισχυρό οικονομικό πυλώνα της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages