Σύσκεψη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στη ΠΕ Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σύσκεψη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στη ΠΕ Μεσσηνίας

Σύσκεψη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στη ΠΕ Μεσσηνίας

Share This

 


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε  στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλου, για την από κοινού κατάρτιση του προγράμματος εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη, μεταξύ άλλων, αποφάσισαν τα εξής για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης:

Να γίνει σύσταση στους Πολιτιστικούς Συλλόγους για τη μη χρήση ομοιωμάτων όπλων με δυνατό κρότο κατά τη διάρκεια της παρέλασης, για λόγους ασφαλείας και την αποφυγή ατυχημάτων, ιδιαίτερα στα παιδιά.
Σημαντική κρίνεται η αποφυγή ύπαρξης μεγάλων διαστημάτων ανάμεσα στα τμήματα, ώστε να περιοριστεί ο χρόνος διάρκειας της παρέλασης.
Με δεδομένη την ύπαρξη πολλών Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετέχουν στις παρελάσεις και την επιθυμία της Π.Ε. Μεσσηνίας για τον μη αποκλεισμό κανενός, προτάθηκε ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά Σύλλογο να μην υπερβαίνει τα τριάντα άτομα.
Όπως κάθε χρόνο, θα υπάρξει μέριμνα για την παρουσία ασθενοφόρου, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου.
Στη σύσκεψη εκπροσωπήθηκε η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, ο Δήμος Καλαμάτας, τα Σώματα Ασφαλείας, οι Στρατιωτικές Αρχές, οι διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες φορείς για την παρουσία τους και την συνεργασία τους για τον προγραμματισμό του εορτασμού της επετείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages