Ενισχύεται η ασφάλεια στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ενισχύεται η ασφάλεια στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο της Καλαμάτας

Ενισχύεται η ασφάλεια στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο της Καλαμάτας

Share This

 


Στην ενίσχυση της ασφάλειας στον χώρο του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου προχωρά ο Δήμος. Μετά και τα τελευταία περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που καταγράφηκαν, ο πρόεδρος της “ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.” Κώστας Παπαδάκης, σε δηλώσεις του σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 έκανε γνωστό, ότι η ασφάλεια ενισχύεται σε συνεργασία με την εταιρεία security, η οποία ήδη επιτηρεί και προστατεύει τους χώρους του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας.

Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαδάκης, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο, ο χώρος του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου στην Αγία Τριάδα φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία, ενώ έχει ενισχυθεί και η αστυνόμευση με επιπλέον περιπολίες από την ομάδα ΔΙΑΣ, σε συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν στο χώρο και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είναι σε 24ωρη βάση ελεγχόμενος.

Επίσης, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της “ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.”, στόχος είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου, ενημερώνοντας ότι θα ακολουθήσουν εργασίες συντήρησης και επισκευών των εγκαταστάσεων και ενίσχυσης του πρασίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages