Η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων με αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων με αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων με αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Share This

 


Η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων πραγματοποιεί αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 7μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

Ο φετινός εορτασμός είναι αφιερωμένος στην ποιητική γενιά του ’70 και στον ποιητή Αντώνη Φωστιέρη.
Ο Αντώνης Φωστιέρης θα συνομιλήσει με την πρόεδρο της Ε.Μ.Σ Αντωνία Παυλάκου για τη γενιά του ’70, στην οποία γραμματολογικά ανήκει, και για το ποιητικό έργο του. Η συνομιλία θα συνοδεύεται με προβολή αρχειακού οπτικού υλικού. Ο ποιητής θα διαβάσει ποιήματά του, ενώ μελοποιημένα ποιήματά του θα τραγουδήσει στο πιάνο η μουσικός Τέτα Βασιλάκη. Επίσης, σε διακαλλιτεχνικό επίπεδο, θα αναδειχθεί με λόγο και εικόνα η σχέση της ποίησης του Φωστιέρη με τη ζωγραφική του Γιάννη Ψυχοπαίδη.
Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η Αντωνία Παυλάκου και την επεξεργασία του οπτικού υλικού τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Μ.Σ. Μαριλίνα Βαβαρούτσου και Μαρία Νταλλή. Τη βραδιά θα συντονίσει το μέλος του Δ.Σ. Αλέξης Χαραλαμπόπουλος.
H εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενή υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages