Συνωστισμός υποψηφίων για τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνωστισμός υποψηφίων για τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Συνωστισμός υποψηφίων για τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Share This

 


Δεκαεπτά νέοι υποψήφιοι διεκδικούν τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το Σαββατοκύριακο, αυτοί και άλλοι υποψήφιοι από τις Υγειονομικές Περιφέρειες και τα νοσοκομεία της χώρας θα υποβληθούν σε τεστ δεξιοτήτων που διοργανώνει το ΑΣΕΠ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr οι εξετάσεις, διάρκειας 2 ωρών, θα πραγματοποιηθούν σε γκρουπ με αλφαβητική σειρά. Ανάμεσα στους υποψηφίους διοικητές είναι η παρούσα διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αγγελος Χρονάς και η πολιτικός μηχανικός Νατάσα Κυριακοπούλου από την Πολεοδομία του Δήμου Καλαμάτας. Δεν περιλαμβάνονται στη λίστα ο γιατρός καθηγητής Παθολογίας Παναγιώτης Χαλβατσιώτης και ο πρώην διοικητής Γιώργος Μπέζος.

Στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, οι υποψήφιοι είναι 8, αλλά δεν περιλαμβάνεται ο παρών διοικητής Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Αρχικά θα επιλεγούν 7 υποψήφιοι, οι οποίοι θα υποβληθούν σε συνέντευξη, και μετά θα προκριθούν 3 από αυτούς. Η τελική επιλογή θα γίνει από επιτροπή του υπουργείου Υγείας, υπό την εποπτεία του υπουργού. Η διαδικασία θα ξεκινήσει με τους διοικητές των ΥΠΕ και των νοσοκομείων της Αθήνας και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε περιφερειακά ιατρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages