Σύλληψη στην Καλαμάτα για διακίνηση ναρκωτικών-Καλλιεργούσε κάνναβη σε καλαμιώνα στη Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σύλληψη στην Καλαμάτα για διακίνηση ναρκωτικών-Καλλιεργούσε κάνναβη σε καλαμιώνα στη Μεσσήνη

Σύλληψη στην Καλαμάτα για διακίνηση ναρκωτικών-Καλλιεργούσε κάνναβη σε καλαμιώνα στη Μεσσήνη

Share This

 


Για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθη την Τετάρτη στην Καλαμάτα ένας 66χρονος.

Έπειτα από πληροφορίες που είχαν τον τελευταίο μήνα οι αστυνομικοί, στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 66χρονου. Εκεί βρήκαν και κατέσχεσαν κάνναβη συνολικού βάρους 209,3 γραμμαρίων.Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών, ο 66χρονος διέθετε την κάνναβη προς 5 ευρώ το γραμμάριο.

Σε καλαμιώνα πλησίον της οικείας του καλλιεργούσε ένας 36χρονος φυτά κάνναβης, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές. Όπως προκύπτει ο συλληφθέν καλλιεργούσε τα εν λόγω φυτά σε γλάστρες, τα οποία είχαν ύψος 10 εκατοστών.

Οι αρχές κατά τις έρευνες τους κατάσχεσαν τα φυτά και έναν ψεκαστήρα ραντίσματος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (4.4.2024) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες, πλησίον της οικίας του, -5- φυτά κάνναβης, ύψους έως -10- εκατοστών περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε αρδευτικός εξοπλισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages