“Χρώμα” άνοιξης στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας με επισκέπτες και τουρίστες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

“Χρώμα” άνοιξης στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας με επισκέπτες και τουρίστες

“Χρώμα” άνοιξης στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας με επισκέπτες και τουρίστες

Share This


 “Μύρισε” άνοιξη σήμερα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας με τον κόσμο να κάνει τα καθιερωμένα ψώνια της εβδομάδας, με σύμμαχο τον σχεδόν καλοκαιρινό καιρό. Οι πάγκοι γέμισαν με φρέσκα ντόπια προϊόντα ενώ την τιμητική τους είχαν τα λαχανικά, τα άγρια χόρτα, τα σέσκουλα και τα σπανάκια, καθώς πολύς κόσμος νηστεύει λόγω Σαρακοστής.

Και αυτό το Σάββατο πολύς ήταν ο κόσμος που ψώνισε και από τα καταστήματα της Αγοράς, με τα ψαράδικα να ξεπουλάνε, ενώ την εμφάνισή τους έχουν κάνει και οι πρώτοι τουρίστες, κυρίως μεγάλοι σε ηλικία, που επισκέπτονται την Αγορά και περιηγούνται, ενώ δεν παραλείπουν να ψωνίσουν. Όπως μάς δήλωσε και ο πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, Γιάννης Δούβας, οι εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της Κεντρικής Αγοράς συνεχίζονται με στόχο την ανάδειξή της σε σύγχρονη υπεραγορά, και όχι μόνο, ενώ το επόμενο διάστημα με το άνοιγμα και των καταστημάτων εστίασης στο χώρο του αίθριου, η Αγορά αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages