Ανακοίνωση – καταγγελία της επιτροπής κατά των ανεμογεννητριών Μαυροβουνίου στην Πυλία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ανακοίνωση – καταγγελία της επιτροπής κατά των ανεμογεννητριών Μαυροβουνίου στην Πυλία

Ανακοίνωση – καταγγελία της επιτροπής κατά των ανεμογεννητριών Μαυροβουνίου στην Πυλία

Share This


 Η ανακοίνωση – καταγγελία της Συντονιστική Επιτροπή κατά των ανεμογεννητριών, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Καταγγέλλουμε σε όλους τους κατοίκους της περιοχής της νοτιοανατολικής Πυλίας, τις δόλιες και ανήθικες συμπεριφορές των ανθρώπων της εταιρείας Αιολικό Μαυροβούνι ΑΕ, που μοναδικό τους στόχο έχουν να επιβουλευτούν τη γη μας για να αυξήσουν τα κέρδη τους, καταστρέφοντας τον μοναδικό δασικό πνεύμονα της περιοχής μας, αδιαφορώντας για τις τεράστιες συνέπειες στην πανίδα, στην χλωρίδα ακόμα και στην υγεία μας. Σ’ αυτή τους την προσπάθεια δεν διστάζουν να περιφέρονται στα χωριά μας, έχοντας κρατήσει τις αποκριάτικες μάσκες στα πρόσωπα τους, των καλοσυνάτων και γενναιόδωρων ανθρώπων, προσπαθώντας να ξεγελάσουν τους “ιθαγενείς”, χαρίζοντας τους καθρεφτάκια για να πάρουν τα διαμάντια και τον χρυσό μας που δεν είναι άλλο από το Μαυροβούνι μας.

Τους απαντάμε λοιπόν ότι τα φτηνά τους κόλπα δεν περνάνε! Δεν παζαρεύουμε τη γη μας με κανέναν! Η επιτροπή ξέρει την αλήθεια και τους λόγους που η εταιρεία προσεγγίζει τους πολίτες. Έχουν χάσει και το ξέρουν καλά! Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους μέχρι να τα μαζέψουν και να πάνε στον αγύριστο. Το βουνό είναι η ζωή μας! Η τοπική κοινωνία δίνει ιστορική μάχη για το μέλλον όλης της περιοχής, όπως έμπρακτα έδειξε και στο μεγάλο πρόσφατο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και θα δείχνει σε κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται.

Καλούμε όλο τον λαό του Δήμου μας σε πλήρη ετοιμότητα, ενωμένοι μια γροθιά που πάνω της θα καταστραφούν τα σχέδια των αρπακτικών!

Η επιτροπή κατά των ανεμογεννητριών Μαυροβουνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages