Πότε κλείνουν για Πάσχα, ευρωεκλογές και καλοκαίρι τα σχολεία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πότε κλείνουν για Πάσχα, ευρωεκλογές και καλοκαίρι τα σχολεία

Πότε κλείνουν για Πάσχα, ευρωεκλογές και καλοκαίρι τα σχολεία

Share This

 


Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων για το Πάσχα. Φέτος πέφτει Κυριακή 5 Μαΐου και η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει τη Δευτέρα 29 Απριλίου. Τα σχολεία λοιπόν θα είναι κλειστά από το Σάββατο 27 Απριλίου και μέχρι την Κυριακή 12 Μαΐου. Έτσι οι μαθητές θα επιστρέψουν στα σχολεία από τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται, ότι λόγω των φετινών Ευρωεκλογών, οι οποίες θα λάβουν χώρα την Κυριακή 9 Ιουνίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από την Παρασκευή 7 έως και την Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Με την επιστροφή στα θρανία, ωστόσο οι μεγαλύτεροι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων μπαίνουν στην τελική ευθεία των ενδοσχολικών αλλά και των πανελλαδικών εξετάσεων.

Κατά συνέπεια τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν για τα Γυμνάσια, την Τετάρτη 29 Μαϊου και για τα Λύκεια, την Παρασκευή 17 Μαϊου.

Οι ενδοσχολικές εξετάσεις για την πρώτη και τη δευτέρα Λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Ιουνίου. Οι απολυτήριες εξετάσεις της τρίτης λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαϊου.

Τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία ολοκληρώνουν τα μαθήματά τους την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages