Ο Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” πρότεινε μονοπάτι για το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδος XCO - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” πρότεινε μονοπάτι για το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδος XCO

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” πρότεινε μονοπάτι για το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδος XCO

Share This

 


Η διοίκηση και το δραστήριο τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” με αίτημά του στις 20 Δεκεμβρίου 2022 (αρ. Πρωτ. 62/Φ19) προς την Ε.Ο.Π. και την Τ.Ε.Π.Δ.Ε. πρότεινε ένα μονοπάτι στον Άγιο Παντελεήμονα του Βόρειου Ταϋγέτου, ώστε να διεξαχθεί το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδος XCO.

   Το αίτημα έγινε αποδεκτό και την προσεχή Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος και ο διευθυντής του αγώνα Πάνος Βεργετόπουλος, θα διεξαχθεί το Τοπικό Πρωτάθλημα MTB στον Άγιο Παντελεήμονα Νιχωρίου Ταϋγέτου..
   Αξίζει, να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μονοπάτι από το 2010 το συντηρεί και το καθαρίζει η καλαματιανή ομάδα TELETON m.t.b. team, ώστε να γίνονται προπονήσεις εκεί με ασφάλεια από τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας.
                                                  Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ XCO

Η Τοπική Επιτροπή Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του CROSS COUNTRY (XCO) την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, στον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στις Κατηγορίες: ΜΑΣΤΕΡΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΛΙΤ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝκαι ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,
Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. για το 2023 και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: (Κυριακή 18/06/2023) • 10:00 XCO Νεανίδες (60) – Παίδες (45′) – Κορασίδες (45 ́) • 11:20 XCO Μάστερς Άνδρες (75′) – Γυναίκες Ελίτ (75′) – Μάστερς Γυναίκες (60′) • 13:00 XCO Άνδρες Ελίτ (80′) – Έφηβοι (60′) • 15:00 Απονομές
ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Η διαδρομή περιλαμβάνει δασικούς δρόμους και μονοπάτια.
Είναι Cross Country Olympic (XCO) απόσταση στροφής:3,700.
Σε κάθε εκκίνηση προκειμένου να μπαίνουν οι ποδηλάτες στο σιρκουί, θα καλύπτουν επιπλέον απόσταση 100 μ.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Εκκίνησης/Τερματισμού: ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν σε σωματεία της Ε.Ο.Π. που υπάγονται στην Τοπική Επιτροπή Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και έχουν εκδώσει δελτίο αθλητικής ιδιότητας για το 2023.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στο email: eoptepde@gmail.com.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ισχύει ο Κανονισμός Αγώνων της Ε.Ο. Ποδηλασίας και οι Κανονισμοί της UCI για την Ορεινή Ποδηλασία.
Για τις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων θα ισχύουν οι διατάξεις του Κανονισμού Μικρών Κατηγοριών της Ε.Ο.Π.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΝ. ΒΕΡΓΕΤΟΠΟΥΛΟΣ 6932204166.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages