Προβληματίζουν ομόφωνα στις παρατάξεις τα θέματα της παραβατικότητας στο Δ.Σ. Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προβληματίζουν ομόφωνα στις παρατάξεις τα θέματα της παραβατικότητας στο Δ.Σ. Μεσσήνης

Προβληματίζουν ομόφωνα στις παρατάξεις τα θέματα της παραβατικότητας στο Δ.Σ. Μεσσήνης

Share This

 


Δραματική είναι η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλά χωριά της Μεσσήνης και της Καλαμάτας, από τα αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή, κυρίως από συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα. Πέρα από τις κλοπές και τις διαρρήξεις, υπάρχουν άλλα περιστατικά που προβληματίζουν περαιτέρω και ειδικά, εκείνο των αλλεπάλληλων πυροβολισμών στον αέρα, αλλά και της επικίνδυνης οδήγησης, με αποκορύφωμα το τραγικό δυστύχημα με εγκατάλειψη ενός μοτοσυκλετιστή.
Σύντομα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη των δύο δημάρχων, ενώ το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεσσήνης, όπου κατατέθηκαν αρκετές απόψεις και έγινε ξεκάθαρη η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής. Οι δράσεις που έχουν προγραμματιστεί πολλές και ειδικά, σε ό,τι αφορά στη διεκδίκηση, αφού  το θέμα είναι βαθιά πολιτικό και η αντιμετώπισή του, εξαρτάται από την ίδια την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages