Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας για τον γάμο ομόφυλων: «Ο κ. Κασσελάκης να μην είναι τόσο προπετής» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας για τον γάμο ομόφυλων: «Ο κ. Κασσελάκης να μην είναι τόσο προπετής»

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας για τον γάμο ομόφυλων: «Ο κ. Κασσελάκης να μην είναι τόσο προπετής»

Share This


 Στην πρωινή εκπομπή “Σήμερα” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ μίλησε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος για το επίκαιρο ζήτημα των ομόφυλων γάμων και της τεκνοθεσίας, που επιμένει η Πολιτεία να φέρει με νομοσχέδιο.

Ο Μητροπολίτης ανέφερε πως η Εκκλησία έχει ήδη εκπεφρασμένη άποψη για την μορφή του πολιτικού γάμου. “Δεν τον έχει κάνει αποδεκτό και δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή καμία άλλη μορφή πολιτικού γάμου, πόσο μάλλον μεταξύ ομοφύλων”.

Επιπροσθέτως, τόνισε ότι η Εκκλησία δεν εκδικείται, αλλά δεν μπορεί να δεχθεί μια τέτοια μορφή γαμικής σχέσεως έξω από τον παραδοσιακό γάμο.

Όσον αφορά τις προχθεσινές δηλώσεις του κ. Κασσελάκη κατά την επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο, σχολίασε ότι ο κ. Κασσελάκης να μην είναι τόσο προπετής, γιατί δεν γνωρίζει πως αυτή η συμφωνία του κ. Τσίπρα έχει ακυρωθεί από την Ιεραρχία του 2018 και του 2019 και η ρύθμιση περί μισθοδοσίας του κλήρου έχει ρυθμιστεί με το νόμο Κεραμέως. Ο κ. Κασσελάκης να προσέχει τί λέει για να μην εκτίθεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages