Εκπροσώπους σε Π.Ε.Δ και ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου ανέδειξε το δημοτικό συμβούλιου Δυτικής Μάνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εκπροσώπους σε Π.Ε.Δ και ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου ανέδειξε το δημοτικό συμβούλιου Δυτικής Μάνης

Εκπροσώπους σε Π.Ε.Δ και ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου ανέδειξε το δημοτικό συμβούλιου Δυτικής Μάνης

Share This

 


Τους εκπροσώπους του σε Π.Ε.Δ και ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου ανέδειξε το δημοτικό συμβούλιου Δυτικής Μάνης, προχωρώντας και στον ορισμό νέων σχολικών επιτροπών για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Μάνης στη συνεδρίασή του στις 26 Ιανουαρίου 2024 αποφάσισε τα παρακάτω:
*Εκπρόσωποι στις γενικές συνελεύσεις της Π.Ε.Δ θα είναι αυτοδίκαια ο Δήμαρχος Γεώργιος Γιώργος Χιουρέας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Μιχάλακας με αναπληρωματικό μέλος,τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιαννης Κισκηρας.
*Μέλος του Δ.Σ. του ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου εξελέγη ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κομπότης.
*Αντιπρόσωπος εξελέγη στον Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας-Μεσσήνης και Κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας,ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Γιατράκος.
*Εκπρόσωποι στις επιτροπές του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας εξελέγησαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Γιατράκος με αναπληρωματικό μέλος,τον Δημοτικό Σύμβουλο Ευάγγελο Χρηστέα.
*Όρισε Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας την Δημοτική Σύμβουλο Σωτηρία Κολοκοτρώνη.
–Επίσης με θητεία μέχρι 30/06/24 το Δημοτικό Συμβούλιο όρισε νέες σχολικές επιτροπές για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages