Προχώρησαν οι εγκαταστάσεις του ΚΗΦΗ στον Δήμο Καλαμάτας – Απομένει προμήθεια του εξοπλισμού και των προσλήψεων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προχώρησαν οι εγκαταστάσεις του ΚΗΦΗ στον Δήμο Καλαμάτας – Απομένει προμήθεια του εξοπλισμού και των προσλήψεων

Προχώρησαν οι εγκαταστάσεις του ΚΗΦΗ στον Δήμο Καλαμάτας – Απομένει προμήθεια του εξοπλισμού και των προσλήψεων

Share This

 


Οι εργασίες για τη δημιουργία των εγκαταστάσεων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Καλαμάτας, έχουν ολοκληρωθεί. Το δημοτικό κτήριο επί της Θουκυδίδου 2 και Καμβύση έχει διαμορφωθεί κατάλληλα προκειμένου να υποστηρίξει τη λειτουργία της νέας κοινωνικής δομής του Δήμου Καλαμάτας και πλέον αναμένεται η προμήθεια και τοποθέτηση του απαιτούμενου εξοπλισμού και η ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης του προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ.

Τις εγκαταστάσεις του ΚΗΦΗ επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Σκοπετέας, παρουσία της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Πρόνοιας Γεωργίας Ηλιοπούλου, στελεχών των Διευθύνσεων Πρόνοιας και Τεχνικών Υπηρεσιών καθώς και των αναδόχων του έργου.

419132293 721740876602829 857310888153849615 n

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και Εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2014-2020 : ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 2Α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού-Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση». Στόχος του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Καλαμάτας είναι η παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα, μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια κ.λπ.), των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον, που τα φροντίζει, εργάζεται, ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα, που έχει αναλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages