Οι δράστες στη Μεσσηνία εκτόξευσαν πέτρες στο αυτοκίνητο και έσπασαν ένα τζάμι - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι δράστες στη Μεσσηνία εκτόξευσαν πέτρες στο αυτοκίνητο και έσπασαν ένα τζάμι

Οι δράστες στη Μεσσηνία εκτόξευσαν πέτρες στο αυτοκίνητο και έσπασαν ένα τζάμι

Share This

 


Οι δράστες στη Μεσσηνία εκτόξευσαν πέτρες στο αυτοκίνητο και έσπασαν ένα τζάμι του αυτοκινήτου. Ο οδηγός περιγράφει τα όσα έζησε στον δρόμο προς την Καλαμάτα.

Η καταγγελία του οδηγού στη Μεσσηνία, επαναφέρει στο προσκήνιο ένα πρόβλημα που με το πέρασμα του χρόνου παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες κρύβονται και εκτοξεύουν πέτρες σε οχήματα που βρίσκονται εν κινήσει, με τον κίνδυνο για την πρόκληση ενός σοβαρού ατυχήματος να είναι τεράστιος.

Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, οι δράστες ήταν Ρομά, που ήθελαν να τον αναγκάσουν να φρενάρει για να του επιτεθούν και να τον ληστέψουν, όμως δεν τα κατάφεραν, καθώς διατήρησε την ψυχραιμία του και πάτησε γκάζι.

Στη συνέχεια, ειδοποίησε την αστυνομία όταν είχε απομακρυνθεί, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, όταν ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει, άρχισε να δέχεται βροχή από πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσει το ένα τζάμι, στην συνδετήρια οδό Θουρίας – Μεσσήνης, στο ρεύμα προς Καλαμάτα στη Μεσσηνία.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο οδηγός στα social media, «καθώς ερχόμουν προς Καλαμάτα, στον πρώτο κόμβο για Μικρομάνη, κόβοντας ταχύτητα για να πάρω τον περιφερειακό Μεσσήνης – Θουρίας, εντελώς απρόκλητα μου επετέθησαν Ρομά, σπάζοντας το πίσω δεξί τζαμί και προκαλώντας ζημιά στο παρμπρίζ, σκοπεύοντας προφανώς να μου προξενήσουν σωματική βλάβη και να με ληστέψουν.

Ευτυχώς ανέπτυξα ταχύτητα και γλίτωσα τα χειρότερα. Στα διόδια κάλεσα την Αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα, αλλά δυστυχώς οι δράστες είχαν φύγει. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια Αστυνομίας, Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, για τον έλεγχο των παραβατικών συμπεριφορών, ώστε να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη.

Κανένα χωριό της ευρύτερης περιοχής δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές, όταν η παραβατική συμπεριφορά δίπλα του οργιάζει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος ο οδηγός.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων Κεντρικής Πελοποννήσου.

dnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages