Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας έκοψε την πίτα του – “Μπροστά με αισιοδοξία για τη νίκη στις μάχες που θα δώσουμε” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας έκοψε την πίτα του – “Μπροστά με αισιοδοξία για τη νίκη στις μάχες που θα δώσουμε”

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας έκοψε την πίτα του – “Μπροστά με αισιοδοξία για τη νίκη στις μάχες που θα δώσουμε”

Share This

 


Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας ότι η κρίση πέρασε και η ανασύνταξη έχει ξεκινήσει, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η εκδήλωση κοπής της πίτας της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας, με προσκεκλημένο τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Γιώργο Τσίπρα. Όπως είπε ο ίδιος στον χαιρετισμό του, “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και το απέδειξε με τους 150.000 που ψηφίσανε στις εσωκομματικές εκλογές. Όλες οι κομματικές συνελεύσεις που γίνονται από τότε στην Ελλάδα είναι μαζικές. Άρα είμαστε εδώ, το κόμμα είναι εδώ και πρέπει να εκφράσουμε όλοι την προοδευτική παράταξη”…

Ο Γιώργος Τσίπρας συνέχισε μιλώντας για τη προοδευτική παράταξη: “Όλα τα προηγούμενα χρόνια, με εξαίρεση τις τελευταίες εκλογές, πάνω από το 50% του κόσμου ψηφίζε προοδευτικά κόμματα. Αυτό δεν εξατμίζεται, μπορεί να πήγε σπίτι του, μπορεί να απογοητεύτηκε αλλά ο κόσμος είναι εδώ. Εμείς φταίμε αν δεν μπορέσουμε να τον εκφράσουμε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε τώρα, τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια. Χρειάζεται μόνο ένα πράγμα, περισσότερη επαφή και σχέση με την κοινωνία. Να βρεθούμε στην κοινωνία, στον κόσμο, στα σωματεία, στη νεολαία. Αυτό είναι που έχει ανάγκη ο κόσμος”.


Ηλίας Κορομηλάς, Πέτρος Κωνσταντινέας, Γιώργος Τσίπρας, Μανώλης Μάκαρης

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Ηλίας Κορομηλάς, από την πλευρά του σημείωσε: “Με ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ είναι ισχυρή και η κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα που βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, στις ανάγκες τους, τους αφουγκράζεται και προσπαθεί να δίνει λύσεις. Θέλουμε την όσο το δυνατόν μαζική συμμετοχή σας να ξαναχτίσουμε αυτό το πλειοψηφικό κόμμα ώστε την επόμενη φορά να είμαστε κυβέρνηση”.

Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση κοπής της πίτας ο γραμματέας κ. Κορομηλάς ευχήθηκε “το 2024 να γίνει άμεση κατάπαυση  πυρός σε όλα τα μέτωπα, και στην Ουκρανία και στο Ισραήλ, όπου αυτή τη στιγμή διαπράττεται ένα μεγάλο έγκλημα, μια μεγάλη γενοκτονία”.

Σημειώνεται ότι για την επόμενη Δευτέρα 5 Φλεβάρη προγραμματίζεται ανοιχτή εκδήλωση,  στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ, με προσκεκλημένους τη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και τον Πάνο Ρήγα, πρώην γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στ.Μ.  kalamatajournal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages