Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους της Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σύσκεψη  του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους της Πελοποννήσου

Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους της Πελοποννήσου

Share This

 


Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη η πρώτη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους της Πελοποννήσου.

Ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα ακολουθήσουν προκειμένου η Περιφέρεια και οι Δήμοι να συντονίσουν υπηρεσίες και ανθρώπους ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις μεγάλες προκλήσεις όπως είναι η πολιτική προστασία αλλά και η ανάπτυξη, η προσέλκυση επενδύσεων και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των κονδυλίων προς όφελος όλων.

Κατά τη συνάντηση, ο Δημήτρης Πτωχός παρουσίασε την έρευνα του ΙΟΒΕ που αποτυπώνει την παρούσα κατάσταση στην Πελοπόννησο και τις προτεραιότητες στην υλοποίηση του προγράμματος του ενώ τους ενημέρωσε και για τον κύκλο των επαφών που έχει ξεκινήσει με τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και μια εποικοδομητική συζήτηση. Στόχος η συνάντηση αυτή να αποκτήσει μόνιμο, τακτικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages