Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Σ. Αναστασόπουλου με το ΔΣ Εκπαιδευτών Οδήγησης στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Σ. Αναστασόπουλου με το ΔΣ Εκπαιδευτών Οδήγησης στη Μεσσηνία

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Σ. Αναστασόπουλου με το ΔΣ Εκπαιδευτών Οδήγησης στη Μεσσηνία

Share This


 
Με το διοικητικό συμβούλιο των Εκπαιδευτών Οδήγησης & Κυκλοφορικής Αγωγής του Ν. Μεσσηνίας, συναντήθηκε την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου έθεσαν αρχικά το ζήτημα της οργάνωσης σεμιναρίων κατάρτισης, από το Υπ. Μεταφορών, προς πιστοποίηση εξεταστών πρακτικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών, διότι λόγω συνταξιοδοτήσεων έχει μειωθεί δραστικά ο αριθμός τους. Συγκεκριμένα από τους 14 εξεταστές το έτος 2022, σήμερα είναι διαθέσιμοι οι 8 και αναμένεται νέα μείωση κατά το τρέχον έτος κατά 2 άτομα λόγω συνταξιοδότησης, ενώ το πλήθος των ενδιαφερομένων για νέες άδειες οδήγησης συνεχώς αυξάνεται της τάξης των 3.500 ετησίως.

Επίσης τέθηκε το ζήτημα της ενίσχυσης του αριθμού των επιτηρητών των θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών (σήματα), ώστε να διενεργούνται δύο εξετάσεις την εβδομάδα, προς διευκόλυνση της όλης διαδικασίας. Ο Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του και με στόχο την διευκόλυνση των ενδιαφερομένων νέων οδηγών, μετά από συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία και φυσικά τον Περιφερειάρχη ανέφερε ότι θα διεκδικηθούν οι λύσεις των ζητημάτων που τέθηκαν από το συμβούλιο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος, ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Κυριακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Ιωάννης Αλεβιζόπουλος, ο αναπληρωτής ταμίας Αναστάσιος Κωστάκης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Σωτήριος Παπαμικρουλέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages