Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ο Καρβέλας – Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου ο Γιώργος Κουφόγιωργας στο Δήμο Πύλου-Νέστορος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ο Καρβέλας – Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου ο Γιώργος Κουφόγιωργας στο Δήμο Πύλου-Νέστορος

Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ο Καρβέλας – Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου ο Γιώργος Κουφόγιωργας στο Δήμο Πύλου-Νέστορος

Share This


 Τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ Πύλου – Νέστορος ανέλαβε ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, ενώ πρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύλου ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κουφόγιωργας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου – Νέστορος:

– Το 11μελές Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Π-Ν απαρτίζουν:

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλα ως πρόεδρος. Οι σύμβουλοι Γιάννης Πανταζόπουλος, Κωνσταντίνος Ρομπάκης, Αναστάσιος Χρονόπουλος, Ιλιάνα Σιούμπουλη, Περικλής Κοντογόνης, Ευσταθία Σπυροπούλου. Οι δημότες Ιωάννα Καλόμαλλου και Γιώργος Λαζόγιαννης,  ο Γιάννης Καραγλάνης ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στην επιχείρηση και ο Διονύσιος Ράλλης με εμπειρία και γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης.

Αναπληρωματικά μέλη οι σύμβουλοι Γιώργος Κουφόγιωργας, Παναγιώτης Λίγγρης, Μιχάλης Καραβίδας, Αγγελος Μπίζος, Σοφία Τσόπελα, οι δημότισσες Παναγιώτα Καλύβα και Ελένη Καλογεροπούλου, η εργαζόμενη Δήμητρα Δημητρακοπούλου.

– Το 7μελές Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου απαρτίζουν:

Ο σύμβουλος Γιώργος Κουφόγιωργας ως πρόεδρος. Οι σύμβουλοι Κωνσταντίνος Ρομπάκης (αντιπρόεδρος) και Περικλής Κοντογόνης, οι δημότισσες Αικατερίνη Ψιλόλιχνου και Γεωργία Δημητροπούλου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πύλου Ηλίας Σαρρής και ο λιμενάρχης Πύλου.

Αναπληρωματικά μέλη οι δημότισσες Ουρανία Ζαφείρη και Χριστίνα Καράμπελα.

* Ακόμα, στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας πρόεδρος ορίστηκε ο σύμβουλος Δημήτρης Σιψάς, με αναπληρωτή του τον Κων. Ρομπάκη κι εγκρίθηκε η συμμετοχή εκπροσώπων από  τον Σύλλογο Επαγγελματιών Κορώνης και τον Αγροτικό Σύλλογο Χανδρινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages