Διαμαρτύρεται το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας για τον αποκλεισμό από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διαμαρτύρεται το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας για τον αποκλεισμό από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ

Διαμαρτύρεται το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας για τον αποκλεισμό από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ

Share This


 
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας σε ανακοίνωσή του εκφράζει την έντονη δυσφορία του στην χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για τον αποκλεισμό του εκπροσώπου του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, για πρώτη φορά από συστάσεως της ΔΕΥΑΚ, από την σύνθεση του ΔΣ συμβουλίου της.

Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να συμμετέχει εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και όχι του Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:

Με  μεγάλη έκπληξη, λύπη, οργή και αγανάκτηση  διαπιστώσαμε ότι, στην χθεσινή στελέχωση συγκρότησης των νομικών προσώπων του Δήμου Καλαμάτας το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας για πρώτη φορά από συστάσεως της ΔΕΥΑΚ αποκλείστηκε από την σύνθεση του ΔΣ συμβουλίου της, δεν γνωρίζουμε τους λόγους  και τίνος εισήγηση ήταν αυτή…

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας .

Καλούμε το Δήμαρχο Καλαμάτας, κύριο Αθανάσιο Βασιλόπουλο  να ανακαλέσει την παραπάνω απόφαση και να αποκαταστήσει την νομιμότητα γιατί διαφορετικά θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας με κάθε νόμιμο μέσο.

Το Εργατικό Κεντρο Καλαμάτας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί στα πλαίσια των συνεργασιών με τους φορείς της πόλης και του νομού, πάντα με γνώμονα το μέτρο, την μετριοπάθεια και τη λογική.

Πάγια θέση μας ήταν ότι όλα τα προβλήματα και σε τοπικό επίπεδο πρέπει να λύνονται στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου των φορέων και όχι στην λογική « κατόπιν ενεργειών μου» .

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να μας γνωρίσει το σκεπτικό του αποκλεισμού του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας δεδομένου ότι είναι ο μεγαλύτερος φορέας της πόλης γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες αρχαιρεσίες 11-12/12/2022 τα εγγεγραμμένα μέλη είναι 8.147, ταμειακά εντάξει 5.247 και ψηφίσαντα 4.435 μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages