Συνάντηση Συλλόγων της πόλης της Καλαμάτας ενόψει του εορτασμού της Υπαπαντής - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνάντηση Συλλόγων της πόλης  της Καλαμάτας ενόψει του εορτασμού της Υπαπαντής

Συνάντηση Συλλόγων της πόλης της Καλαμάτας ενόψει του εορτασμού της Υπαπαντής

Share This


 
Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Συλλόγων της πόλης ενόψει του εορτασμού της Πολιούχου της Καλαμάτας, Παναγίας Υπαπαντής. Στη συνάντηση καλούνται να συμμετέχουν εκπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων, με σκοπό την αρτιότερη προετοιμασία του εορτασμού και της λιτανείας.

Σημειώνεται, ότι ήδη έχει πραγματοποιηθεί σύσκεψη, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, με τη συμμετοχή αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου, όπου και έχουν δοθεί κατευθύνσεις και οδηγίες, ώστε ο Δήμος Καλαμάτας μέσω των Υπηρεσιών του να παρέμβει κατάλληλα, προκειμένου η πόλη να υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες και να εορτάσει το μεγάλο θρησκευτικό γεγονός όπως κατά παράδοση αρμόζει.

Υπενθυμίζεται, ότι τους φετινούς εορτασμούς θα λαμπρύνει με την παρουσία του η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος ο Β’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages