1ο Διεθνής Αγώνας Tsatoumas Street Long Jump – Π. Παπαδόπουλος: “Θέλουμε τον Τεντόγλου εδώ” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 1ο Διεθνής Αγώνας Tsatoumas Street Long Jump – Π. Παπαδόπουλος: “Θέλουμε τον Τεντόγλου εδώ”

1ο Διεθνής Αγώνας Tsatoumas Street Long Jump – Π. Παπαδόπουλος: “Θέλουμε τον Τεντόγλου εδώ”

Share This

 Οι μεγάλες προσπάθειες συνεχίζονται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ακρίτα 2016 στον χώρο του κλασικού αθλητισμού, που φέτος βάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα και παράλληλα τις βάσεις για έναν νέο θεσμό στην πόλη της Καλαμάτας.

Μετά το pole vault που τις δυο προηγούμενες χρονιές έφερε στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα σπουδαίους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι μπροστά στο κοινό της Καλαμάτας πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις, τώρα τολμά και βάζει τα θεμέλια για το πρώτο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων και Τριπλούν που φέρει το όνομα του Λούη Τσάτουμα, ως φόρο τιμής στον σπουδαίο Μεσσήνιο άλτη του μήκους, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό του τοπικού συλλόγου.

Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση με σημείο αναφοράς την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, για την οποία ο Πέτρος Παπαδόπουλος μίλησε εκπομπή «Κυριακή στα Σπορ» λέγοντας πως η εν λόγω διοργάνωση θα φιλοξενήσει την “αφρόκρεμα” των αλμάτων και του μήκους με το όνομα του σπουδαίου Έλληνα αθλητή Μίλτου Τεντόγλου, να είναι ψηλά στη λίστα των αθλητών που δέχθηκαν κρούση για να συμμετέχουν.

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξή του Πέτρου Παπαδόπουλου, ο οποίος μιλά για την αναγκαίοτητα στήριξης και εκσυχγρονισμού των υποδομών και τις καινοτόμες προσπάθειες του συλλόγου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages