Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας δηλώνει συμπαράσταση στους αγρότες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας δηλώνει συμπαράσταση στους αγρότες

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας δηλώνει συμπαράσταση στους αγρότες

Share This

 Στο πλευρό των αγροτών τάσσεται και το σωματείο εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας και στον αγώνα διεκδίκησης που κάνουν για την επιβίωσή τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγρότες της Μεσσηνίας ,που έχουν ξεσηκωθεί εξαιτίας των μεγάλων  προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με πρώτο την ακρίβεια, τις χαμηλές τιμές παραγωγού, των μειώσεων στις επιδοτήσεις.

Το Σωματείο μας δηλώνει συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών, κτηνοτρόφων κι όλων των παραγωγών της υπαίθρου που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Οι αγρότες βγήκαν στους δρόμους εξαιτίας της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων που οδηγούν στο ξεκλήρισμα των αγροτών και στον έλεγχο της παραγωγής  και της αγοράς αφού αποσκοπούν μόνο στο κέρδος για λίγους.

Το Σωματείο μας συμμετέχει και καλεί τον καλαματιανό λαό  στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι αγροτοκτηνοτροφικοί σύλλογοι Μεσσήνης – Χανδρινού τη Δευτέρα 5 Φλεβάρη 2024 στις 12 το μεσημέρι στην Καλαμάτα.

Το  ΔΣ του Σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages