Αγανάκτηση στην αστυνομία για τις μηδενικές μεταθέσεις στην επαρχία και τη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αγανάκτηση στην αστυνομία για τις μηδενικές μεταθέσεις στην επαρχία και τη Μεσσηνία

Αγανάκτηση στην αστυνομία για τις μηδενικές μεταθέσεις στην επαρχία και τη Μεσσηνία

Share This

 


Οργή προκαλεί για μία ακόμη φορά στις τάξεις της ελληνικής αστυνομίας η απόφαση του Συμβουλίου μεταθέσεων να μηδενίσει τις θέσεις για τους περισσότερους νομούς της χώρας.

Μηδενικές είναι οι μεταθέσεις για μία ακόμη φορά για το Νομό Ιωαννίνων ο οποίος συνεχώς αποδυναμώνεται λόγω των συνταξιοδοτήσεων.

Η πρώτη οργισμένη ανακοίνωση ήρθε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων η οποία επιτίθεται στη φυσική αλλά κυρίως την πολιτική ηγεσία.

«Με τακτικές του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε», που θυμίζουν άλλες εποχές, ανακοινώσατε μηδενικές μεταθέσεις χωρίς να λάβετε υπόψη σας τις πραγματικές υπηρεσιακές ανάγκες της κάθε Διεύθυνσης Αστυνομίας, ιδίως δε εκείνες που έχουν τεράστια κενά οργανικών θέσεων.

Αυτά τα υπαρκτά κενά, αλήθεια, γιατί τα αποκρύπτετε;

Γιατί αποκρύπτετε ότι στις Υπηρεσίες της Αττικής υπηρετεί το 50%;

Αλλά, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια, ενισχύετε δήθεν την Αττική, ενώ την ίδια ώρα η απογοήτευση των πολιτών σε όλη τη χώρα είναι πρωτοφανής. Ελλάδα όμως δεν είναι μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Είστε φανταστικοί! Απορούμε πού βρίσκετε τόσο απόθεμα θράσους να μας μιλάτε για βελτίωση της αστυνόμευσης, όταν υπολειτουργούν ζωτικές αστυνομικές υπηρεσίες.

Όμως να θυμάστε:

Μπορείτε να κοροϊδεύετε πολλούς για λίγο ή λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε όλους για πάντα» σημειώνεται στην ανακοίνωση!

Η Ομοσπονδία, απαντώντας άμεσα στον εμπαιγμό και διερμηνεύοντας τα αισθήματα αγανάκτησης των αστυνομικών, συγκαλεί εκτάκτως το Διοικητικό της Συμβούλιο για περαιτέρω δράσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages