Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος

Share This


 Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλαμάτας, μετέβη το πρωί του Ψυχοσαββάτου πρό της Απόκρεω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου πάντων των απ’αιώνος κεκοιμημένων χριστιανών.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας τελέσθηκε και το καθιερωμένο μνημόσυνο πάντων των εν πολέμω τελειωθέντων Μεσσηνίων οπλιτών, το οποίο επιμελείται η Διοίκηση του Στρατοπέδου Καλαμάτας.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Μαρία Οικονομάκου και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ενώ σύσσωμη παρέστη και η Διοίκηση του Στρατοπέδου Καλαμάτας και εκπρόσωποι των Αποστράτων Αξιωματικών και φορέων της πόλης και του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages