Ξυλοδαρμός μαθητή στο 4ο Γυμνάσιο Καλαμάτας –Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στο κέντρο της Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ξυλοδαρμός μαθητή στο 4ο Γυμνάσιο Καλαμάτας –Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στο κέντρο της Μεσσήνης

Ξυλοδαρμός μαθητή στο 4ο Γυμνάσιο Καλαμάτας –Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στο κέντρο της Μεσσήνης

Share This

 


Mηνύσεις και σύλληψη γονέα για παραμέληση εποπτείας

Άλλο ένα φαινόμενο ενδοσχολικής βίας έλαβε χώρα χτες το πρωί στο 4ο Γυμνάσιο Καλαμάτας. Ήταν 11 το πρωί και τα παιδιά είχαν βγει διάλειμμα, όταν ξαφνικά τρεις μαθητές της Α’ Γυμνασίου στράφηκαν εναντίον συμμαθητή τους και άρχισαν να τον χτυπούν. Αποτέλεσμα ήταν να τον τραυματίσουν και να μεταφερθεί λίγα λεπτά αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι γονείς του υπέβαλαν μήνυση και σήμερα συνελήφθη  με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου ο γονέας ενός από τα παιδιά που επιτέθηκαν στον 13χρονο, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει την διερεύνηση του περιστατικού για περαιτέρω ενέργειες και για τους υπόλοιπους εμπλεκομένους.

Ανάστατοι οι γονείς- Έκτακτο συμβούλιο την Τετάρτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive οι γονείς των παιδιών του Σχολείου και οι καθηγητές είναι ανάστατοι κι αύριο, Τετάρτη 3 Απριλίου, έχει συγκληθεί εκτάκτως συμβούλιο των διδασκόντων για την λήψη μέτρων.

Έξαρση της βίας στα σχολεία

Δυστυχώς. τα φαινόμενα ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού λαμβάνουν πανελλαδικά μεγάλες διαστάσεις και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, 1 στους 3 μαθητές έχει εμπλακεί σε βίαιο καυγά ενώ 1 στους 8 έχει συμμετάσχει σε bulling…

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε περίπτερο στο κέντρο της Μεσσήνης

Ένοπλη ληστεία έγινε τα ξημερώματα, στις 03:15 σε περίπτερο στο κέντρο της Μεσσήνης. Συγκεκριμένα, 3 κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο, σταμάτησαν στο περίπτερο, που βρίσκεται περιμετρικά της κεντρικής πλατείας, απέναντι από το παλιό ΚΤΕΛ, και αιφνιδίασαν την εργαζόμενη εκείνη την ώρα, σπάζοντας το τζάμι του περιπτέρου, προτάσσοντας μια καραμπίνα και απειλώντας τη, προστάζοντάς τη να πέσει το δάπεδο. Οι θρασύτατοι ληστές κατάφεραν και άρπαξαν 500 ευρώ, και με αστραπιαίες κινήσεις μπήκαν στο λευκό όχημα και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Είχαν νωρίτερα κλέψει το αυτοκίνητο της ληστείας

Η Αστυνομία, που έχει συγκεντρώσει υλικό από κάμερες της περιοχής, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, καθώς όπως προκύπτει, οι τρεις ληστές είχαν λίγη ώρα νωρίτερα (01:00) κλέψει από την περιοχή  το λευκό αυτοκίνητο μάρκας Ford Sierra, με το οποίο διέφυγαν από το σημείο της ληστείας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας
Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έλαβε χώρα σήμερα (3.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεσσήνη, όταν άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισήλθαν σε περίπτερο και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages