Έτοιμο τέλη Ιουλίου το νέο Ανοικτό Θέατρο Καλαμάτας 2.000 θέσεων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έτοιμο τέλη Ιουλίου το νέο Ανοικτό Θέατρο Καλαμάτας 2.000 θέσεων

Έτοιμο τέλη Ιουλίου το νέο Ανοικτό Θέατρο Καλαμάτας 2.000 θέσεων

Share This

 


Με το νέο ανοικτό θέατρο να έχει πάρει ήδη μορφή, αφού ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του πρωτεύοντα σκελετού της κερκίδας και με δευτερεύουσες εργασίες να εκτελούνται πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του έργου.

Παράλληλα γίνονται εργασίες στο ηλεκτρομηχανολογικό κομμάτι του έργου, καθώς και στα όμβρια. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκαναν σήμερα στο Messinialive, τόσο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλης Κουτραφούρης όσο και οι επιβλέποντες εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας ο Πολιτικός Μηχανικός Κώστας Παπουτσής κι ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Γιώργος Γιαννόπουλος, αν όλα εξελιχθούν ομαλά και χωρίς απρόοπτες καθυστερήσεις, τέλη Ιουλίου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του δευτερεύοντος σκελετού, ενώ είναι και στη διαδικασία παραγγελίας και για τα καθίσματα. Παράλληλα, θα γίνει η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, που περιλαμβάνει δαπεδόστρωση με κυβόλιθους, και φυτεύσεις σε πράσινο, όπως προβλέπει η μελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages