7 συλλήψεις στην Καλαμάτα –13χρονος ξυλοκοπήθηκε από 3 συμμαθητές του σε σχολείο της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

7 συλλήψεις στην Καλαμάτα –13χρονος ξυλοκοπήθηκε από 3 συμμαθητές του σε σχολείο της Καλαμάτας

7 συλλήψεις στην Καλαμάτα –13χρονος ξυλοκοπήθηκε από 3 συμμαθητές του σε σχολείο της Καλαμάτας

Share This

 


Πέντε νεαρούς ενήλικους και δυο ανήλικους στη συνοικία Φυτειά συνέλαβαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε πως κυκλοφορούσαν με σουγιά, μεταλλική ράβδο και δίχως άδεια οδήγησης. Πρόκειται για δυο 17χρονους, δυο 19χρονους, δυο 23χρονους και έναν 25χρονος, δυο εξ αυτών Ρομά.

Οι επτά συλληφθέντες επέβαιναν  σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατά τον έλεγχο στην κατοχή τους βρέθηκε ο σουγιάς, ενώ πλησίον του οχήματος εντοπίστηκε η μεταλλική ράβδος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες (4.4.2024) το βράδυ στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, -5- ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως 25 ετών και -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς, με μήκος λάμας -7- εκατοστά. Επίσης, πλησίον του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 23χρονος ημεδαπός οδηγούσε όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ενας μαθητής δέχθηκε επίθεση από τρεις συμμαθητές του σε σχολείο στην Καλαμάτα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tharrosnews.gr, το περιστατικό ενδοσχολικής βίας, έγινε γνωστό χθες, Πέμπτη, αν και έχει συμβεί σε χώρο του 4ου Γυμνασίου Καλαμάτας από τη Δευτέρα (1/4) το πρωί.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του, όμως εντύπωση προκαλεί το ότι δεν ενημερώθηκε την ίδια στιγμή η Αστυνομία για το περιστατικό, παρά μόνο όταν οι γονείς του 13χρονου κατέθεσαν μήνυση. Επιπρόσθετα, ακόμα και χθες, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν είχε λάβει επίσημη ενημέρωση από το σχολείο.

Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία συνέταξε δικογραφία με σοβαρές κατηγορίες κατά των τριών μαθητών, ενός Έλληνα, ενός Ρομά και ενός Αλβανού και η οποία ήδη βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα.

Πώς έγινε το περιστατικό στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με όσα έχει καταγράψει η Αστυνομία, το πρωί της Δευτέρας και κατά τη διάρκεια διαλείμματος, ο 13χρονος δέχθηκε επίθεση σε διάδρομο του σχολείου έξω από τη σχολική αίθουσα από τους τρεις συμμαθητές του για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Οι τρεις δράστες χτύπησαν τον 13χρονο με κλωτσιές και μπουνιές στο σώμα και το κεφάλι και κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του 13χρονου από το Ρομά συμμαθητή του.

Μετά το περιστατικό η διεύθυνση του σχολείου ειδοποίησε τους γονείς του τραυματισμένου μαθητή και το ΕΚΑΒ, όχι όμως την Αστυνομία, η οποία μέχρι χθες δεν είχε καταγγελία για το περιστατικό από τη διεύθυνση του σχολείου, τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ή το Σύλλογο Γονέων.

Συνελήφθη ένας 13χρονος

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του tharrosnews.gr, το ίδιο βράδυ και μετά τη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του 13χρονου, αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 13χρονο Αλβανό, καθώς και τον πατέρα του για παραμέληση εποπτείας του, και οι οποίοι αφέθηκαν με ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι δύο νεαροί δεν εντοπίσθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages