Τουριστική άνοιξη για το Πάσχα: Στο 80% η πληρότητα στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τουριστική άνοιξη για το Πάσχα: Στο 80% η πληρότητα στην Καλαμάτα

Τουριστική άνοιξη για το Πάσχα: Στο 80% η πληρότητα στην Καλαμάτα

Share This

 


«Βροχή» πέφτουν ήδη οι κρατήσεις για το Πάσχα, αφού οι εκδρομείς προχωρούν σε κρατήσεις για την Μεγάλη Εβδομάδα, με τους επαγγελματίες του τουρισμού να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη σεζόν.

Στην Καλαμάτα, ήδη έναν μήνα πριν από την μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού, οι κρατήσεις «αγγίζουν» το 80%, με τους ταξιδιώτες να δίνουν για ακόμη μία χρονιά ψήφο εμπιστοσύνης στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

«Υπάρχουν πολλές κρατήσεις ήδη για το Πάσχα. Γενικά από τον χειμώνα υπήρχαν κρατήσεις, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα κυρίως μικρής διαμονής. Τώρα για το Πάσχα καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στην Καλαμάτα, να τον υποδεχτούμε να τον φιλοξενήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Πρόεδρος Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας, Γιάννης Κολοβός και συνέχισε:

«Είναι ένας προορισμός 2 ώρες από την Αθήνα, δηλαδή τη μισή Ελλάδα. Έχουμε αυτές τις ημέρες και το Φόρουμ, φιλοξενούμε μεγάλους σεφ, ενώ παράλληλα παρουσιάζουμε και το θεματικό τουρισμό, που είναι πολύ σημαντικός για την περιοχή μας».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να βρεθεί κάτι προσιτό αυτή τη στιγμή, ο Πρόεδρος Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας απάντησε θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages