Μαθητές κι εκπαιδευτικοί από τα ελληνικά σχολεία της Κωνσταντινούπολης στην Πύλο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μαθητές κι εκπαιδευτικοί από τα ελληνικά σχολεία της Κωνσταντινούπολης στην Πύλο

Μαθητές κι εκπαιδευτικοί από τα ελληνικά σχολεία της Κωνσταντινούπολης στην Πύλο

Share This

 


Επίσκεψη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στην οικία του Ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα στην Πύλο μαθητές κι εκπαιδευτικοί από τα ελληνικά σχολεία της Κωνσταντινούπολης και της Ίμβρου, στη Μεσσηνία.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους για το ταξίδι τους, για τις ομορφιές της Μεσσηνίας και δώρισε στους υπευθύνους κάθε σχολείου αναμνηστικά δώρα ώστε να θυμούνται την επίσκεψή τους στο Δήμο μας.

Το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου φιλοξένησε τα ελληνικά σχολεία της Κωνσταντινούπολης και της Ίμβρου, στη Μεσσηνία από τις 27 έως τις 31 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, μαθητές από το Ζωγράφειο Λύκειο, τη Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή και το Ελληνικό Γυμνάσιο & Λύκειο Ίμβρου, με συνολικά 27 μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν τη Μεσσηνία καθώς και να αλληλοεπιδράσουν με μαθητές και μαθήτριες της περιοχής. Στο Δήμο μας τα παιδιά και οι συνοδοί τους επισκέφθηκαν την Παρασκευή στις 29 Μαρτίου το Λύκειο της Πύλου, το Κάστρο της Πύλου, και το Τσικλητήριο όπου παρακολούθησαν το ψηφιακό έκθεμα της αναπαράστασης της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages