Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας

Share This

 


Ενεργειακή αναβάθμιση, προσβασιμότητα σε ΑμεΑ και ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας-Σε 3 μήνες έτοιμη η μελέτη-Θα ακολουθήσει δημοπράτηση

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ

Τέλος στις 28-3-2024 υπεγράφη από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. η σύμβαση ανάθεσης εκπόνησης μελέτης για το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, ενεργειακής αναβάθμισης, προσβασιμότητάς σε ΑμεΑ και ανακαίνιση – επισκευής του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας.
Συμβατικός χρόνος ολοκλήρωσής της μελέτης είναι 90 ημέρες από την ημέρα υπογραφής της συμβάσεως και αμέσως μετά θα αρχίσει η διαδικασία δημοπράτησης και υλοποίησης αυτών των έργων.
Το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι το πλέον σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον Δικαστικό Μέγαρο ολοκλήρου της Πελοποννήσου, θα στεγάζει όλες τις δικαστικές υπηρεσίες του Εφετείου Καλαμάτας και του Πρωτοδικείου Μεσσηνίας, και θα εξασφαλίζει σε δικηγόρους, δικαστές, υπαλλήλους και πολίτες αξιοπρεπείς συνθήκες απονομής της δικαιοσύνης.
Είμαι υποχρεωμένος να εξάρω δημοσίως την καθοριστική συμβολή του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά για την αναβάθμιση του Δικαστικού Μέγαρού Καλαμάτας καθώς επίσης και για τη διαρκή συμπαράσταση στο αίτημα αυτό του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, τόσο του Διευθύνοντα Συμβούλου στις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. κ. Αθανάσιου Γιάνναρη, καθώς και του Προέδρου Εφετών Καλαμάτας και Αντιπροέδρου της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Χαράλαμπου Μαυρίδη.

Τελειώνοντάς θέλω να συγχαρώ και δημοσίως ένα εξαίρετο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας την κ. Χριστίνα Τσάκωνα για την πανάξια επιλογή της στη θέση της Γ.Γ. Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων της Κυβερνήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages