Μέχρι τον Μάρτιο του 2024 έτοιμη η προσθήκη ορόφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μέχρι τον Μάρτιο του 2024 έτοιμη η προσθήκη ορόφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Μέχρι τον Μάρτιο του 2024 έτοιμη η προσθήκη ορόφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Share This


 
Τον Μάρτιο του 2024, δήλωσε στην Kalamata Journal η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, θα έχει ολοκληρωθεί το έργο της προσθήκης ορόφου στο κτίριο της Νοσηλευτικής Μονάδας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, στο οποίο περιλαμβάνεται και η επέκταση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, η οποία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί…

Η Ελένη Αλειφέρη επισήμανε ότι το έργο, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, πέρασε στο νέο ΕΣΠΑ (2021-2027), με προϋπολογισμό 4.095.000 ευρώ περίπου.

Στον νεόδμητο όροφο θα εγκατασταθούν, είπε η διοικήτρια του Νοσοκομείου, η ΩΡΛ Κλινική και η Ουρολογική Κλινική.

Σε ό,τι αφορά την ίδρυση νέων μονάδων νοσηλείας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η διοικήτρια σημείωσε ότι είναι στο σχεδιασμό η λειτουργία Πνευμονολογικού Τμήματος, καθώς και Νευρολογικού Τμήματος. Επισήμανε ωστόσο ότι αυτό θα καταστεί δυνατό εφόσον το Νοσοκομείο αποκτήσει τις απαιτούμενες ειδικότητες για τη λειτουργία των δύο νέων τμημάτων, γιατί οι υπάρχοντες πνευμονολόγοι και νευρολόγοι είναι απαραίτητη για την κάλυψη των αναγκών των δύο παθολογικών κλινικών.

Σε ό,τι αφορά άλλα κενά ιατρικού προσωπικού, η κ. Αλειφέρη σημείωσε ότι τη Δευτέρα αναμένεται ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα ενισχυθεί νέο οφθαλμίατρο, που θα υπογράψει σύμβαση επικουρικού γιατρού διάρκειας δύο χρόνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages