Με προέδρους των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Αβίας συναντήθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Μάνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Με προέδρους των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Αβίας συναντήθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Μάνης

Με προέδρους των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Αβίας συναντήθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δυτικής Μάνης

Share This

 


Παρουσίασαν τα βασικά ζητήματα προς επίλυση-Στο πλευρό της νέας δημοτικής αρχής οι πρόεδροι στην κοινή προσπάθεια για ανάπτυξη του Δήμου

Με τους νεοκλεγέντες προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αβίας συναντήθηκε ο νέος Δήμαρχος Δυτικής Μάνης Γιώργος Χιουρέας στο πρώην Δημαρχείο στον Κάμπο Αβίας.

Στη συνάντηση μαζί με τον νέο Δήμαρχο παρευρέθηκαν οι νεοκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του, Γιώργος Γιατράκος, Δημήτρης Χρηστέας, Γιώργος Βαβαρούτσος, Γιώργος Κομπότης, Παναγιώτης Λούζης και Κωνσταντίνος Παπαμικρουλέας.

Ο Γιώργος Χιουρέας και η ομάδα του, άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα που απασχολούν τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αβίας και τόνισε προς τους Προέδρους των Κοινοτήτων ότι θα είναι σε καθημερινή επαφή αυτός και οι συνεργάτες του μαζί τους γιατί στην κοινή προσπάθεια για τον τόπο είναι όλοι μαζί ομάδα.

Επίσης ανέφερε ότι δε θέλει ούτε μια μέρα να πάει χαμένη μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής γι’αυτό και παρουσίασε στους Προέδρους τις προθέσεις του για τα χαρτοφυλάκια που θα αναθέσει στους συνεργάτες του ώστε από τώρα οι Πρόεδροι να προετοιμάζουν κοινές δράσεις με αυτούς.
Παράλληλα επισήμανε σε όλους το βασικό ρόλο που πρέπει να παίξει η τεχνολογία και όσον αφορά την άμεση επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων.

Οι Πρόεδροι από την πλευρά τους στο σύνολό τους παρουσίασαν τα βασικά ζητήματα προς επίλυση και δήλωσαν ότι θα είναι στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής για την επίλυση όλων των θεμάτων.

“Ευχαριστώ θερμά τους Πρόεδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αβίας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για συνάντηση γνωριμίας. Η επαφή και η συνεργασία θα είναι καθημερινή διότι στην κοινή προσπάθεια για τον τόπο μας είμαστε όλοι ομάδα”, δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Χιουρέας

Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων που παρέστησαν ήταν: Αβίας-Ευάγγελος Αβράμης,Κάμπου-Σωτήριος Νίκας,Σταυροπηγίου-Σωτήριος Καργάκος,Δολών– Πέτρος Φάσσος,Κέντρου Ηλίας Νίκας,Αλτομιρών-Χαράλαμπος Νικολόπουλος,Σωτηριανίκων-Ευάγγελος Λουκάς.
Εκτάκτως δε μπόρεσε να έρθει ο πρόεδρος της Κοινότητας Πηγαδίων Κωνσταντίνος Κουκούτσης.
Θα ακολουθήσει όπως ανέφερε ο νέος Δήμαρχος αντίστοιχη συνάντηση με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Λεύκτρου τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages