Δήμος Καλαμάτας: Δρομολογούνται σημαντικά έργα σχολικής στέγης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δήμος Καλαμάτας: Δρομολογούνται σημαντικά έργα σχολικής στέγης

Δήμος Καλαμάτας: Δρομολογούνται σημαντικά έργα σχολικής στέγης

Share This

 


Τα θέματα της σχολικής στέγης απασχόλησαν -μεταξύ άλλων- υπηρεσιακή σύσκεψη εργασίας, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν η γενική γραμματέας του Δήμου, Μαρία Νταμάτη και οι Διευθύντριες Προγραμματισμού Παναγιώτα Κουράκλη, Πολεοδομίας Σταυρούλα Αγρίου και Τεχνικών Υπηρεσιών Χριστίνα Λυκουργιά.

Δόθηκαν κατευθύνσεις προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες και να αποσταλούν στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για την προώθηση της κατασκευής ενός νέου προπονητηρίου σε σχολικό συγκρότημα, της κατασκευή ενός νέου Δημοτικού Σχολείου για να καλύψει τις ανάγκες του 5ου Δ.Σ. και του 17ου Δ.Σ. σε χώρο που είναι χαρακτηρισμένος στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, πίσω από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, καθώς της κατασκευή νέου Νηπιαγωγείου στην περιοχή της Ράχης.

Ο Δήμαρχος ζήτησε να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου και των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. και άμεσα αποτελέσματα ως προς τη δρομολόγηση των σημαντικών αυτών νέων έργων που αφορούν τη σχολική στέγη στο Δήμο Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages