Ασφαλτοστρώσεις 6,5 χλμ. από τον ανάδοχο στην πόλη της Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ασφαλτοστρώσεις 6,5 χλμ. από τον ανάδοχο στην πόλη της Μεσσήνης

Ασφαλτοστρώσεις 6,5 χλμ. από τον ανάδοχο στην πόλη της Μεσσήνης

Share This

 


Ξεκίνησαν τελικά οι εργασίες προκειμένου να ασφαλτοστρωθούν δρόμοι, συνολικού μήκους 6,5 χιλιομέτρων στην πόλη της Μεσσήνης! Είναι έργο που προϋπολογισμού 2,27 εκατ. ευρώ, χρηματοδότηση που προέρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο Δήμος Μεσσήνης ανακοίνωσε σχετικά: «Ξεκίνησε σήμερα στην πόλη της Μεσσήνης το σημαντικό έργο των ασφαλτοστρώσεων με το οποίο θα γίνουν παρεμβάσεις συνολικού μήκους 6,5 χλμ. περίπου σε οδούς που χρήζουν βελτίωσης.

Το έργο με τίτλο «Βελτίωση οδικής ασφάλειας αστικών-περιαστικών οδών Δήμου Μεσσήνης» έχει προϋπολογισμό 2.278.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η έναρξη των εργασιών έγινε από την οδό Ναυαρίνου με την αφαίρεση του υφιστάμενου ασφαλτικού, προκειμένου στη συνέχεια να τοποθετηθεί νέος ασφαλτοτάπητας. Οι ίδιες εργασίες θα συνεχιστούν το επόμενο διήμερο στις οδούς Σταδίου, Κοδριγκτώνος, Αριστομένους και Νοταρά. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών να φροντίσουν να απομακρύνουν κατά το διάστημα αυτό τα οχήματά τους προκειμένου να εκτελεστούν απρόσκοπτα οι εργασίες. Σχετική ενημέρωση και σήμανση των οδών θα γίνει και από τη Δημοτική Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των οδών όπου προβλέπεται ολική αντικατάσταση ασφαλτοτάπητα είναι και το τμήμα από τον κόμβο εισόδου της πόλης έως την έξοδο της Μεσσήνης (οδός Βελίκας).

«Τα έργα συνεχίζονται με προσήλωση στο αρχικό μας πρόγραμμα», δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε επί της οδού Ναυαρίνου. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «με το έργο αυτό, η χρηματοδότηση του οποίου αποτελεί σημαντική επιτυχία της Δημοτικής Αρχής, επιτυγχάνεται η οδική ασφάλεια, η μείωση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και η βελτίωση της προσβασιμότητας και της ποιότητας ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages