Διαμαρτυρία για το φορολογικό νομοσχέδιο παραφόθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διαμαρτυρία για το φορολογικό νομοσχέδιο παραφόθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας

Διαμαρτυρία για το φορολογικό νομοσχέδιο παραφόθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας

Share This

 


Εκπρόσωποι επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων της Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για το φορολογικό νομοσχέδιο, είχαν συνάντηση χθες, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, με τον Τάσο Σαρδέλη, εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο σε θέματα ΕΠΑ (πρώην ΠΔΕ) και συντονισμού των αναπτυξιακών εταιρειών.

Στον Τ. Σαρδέλη -που αναπληρώνει τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ανδρέα Τσουκαλά, ο οποίος βρίσκεται στα Γιάννενα για το συνέδριο της ΕΝΠΕ- οι εκπρόσωποι των πιο πάνω φορέων, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Μεταξύ άλλων, στη σημερινή συγκέντρωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΟΕΒΕ Μεσσσηνίας, του Επιμελητηρίου, Εμπορικών Συλλόγων, του Δικηγορικού, του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου, λογιστές, ιδιοκτήτες ταξί, φωτογράφοι και άλλων επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages