ΣΥΡΙΖΑ: Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στο νέο σχήμα Αχτσιόγλου με πρωταγωνιστή τον Μεσσήνιο Αλέξη Χαρίτση - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΡΙΖΑ: Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στο νέο σχήμα Αχτσιόγλου με πρωταγωνιστή τον Μεσσήνιο Αλέξη Χαρίτση

ΣΥΡΙΖΑ: Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στο νέο σχήμα Αχτσιόγλου με πρωταγωνιστή τον Μεσσήνιο Αλέξη Χαρίτση

Share This

 %CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%97


xaritsis-16

ΑΡΩΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ θα έχει η νέα Κοινοβουλευτική ομάδα που αποχωρεί πλέον από το σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς πρόεδρος αναλαμβάνει σύμφωνα με πληορφορίες ως επικεφαλής της ομάδας ο Μεσσήνιος Αλέξης Χαρίτσης σύμφωνα με το kyparissianews.com. Την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ επλέξεαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκουν στην ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης. H ηγετική θέση για τον Χαρίτση σύμφωνα με συνεργάτες του θα δώσει πνοή στο νέο σχήμα πέρα από τα καθήκοντά του...

Αυτό προκύπτει από τις πληροφορίες που σχετίζονται με την πανελλαδική τηλεδιάσκεψη της ομάδας των 6+6, η οποία ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» στην τοποθέτησή του ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε ότι «το βήμα προς τον ενδεχόμενο σχηματισμό κάποιου νέου φορέα πρέπει να είναι στέρεο και να έχει στραμμένο το βλέμμα στην προοπτική η Αριστερά να ξαναγίνει κυβέρνηση» και προσέθεσε «ότι δεν υπάρχει κάποια προσωπική βεντέτα με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά ότι το ζήτημα είναι πολιτικό».

Νέο σχήμα στον ορίζοντα

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Χαρίτσης είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή για να ηγηθεί του σχήματος που θα προκύψει εάν και εφόσον η ομάδα Αχτσιόγλου τελικά αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως ο ηγετικός του ρόλος θεωρείται δεδομένος ενώ θα καθορίσει και το πολιτικό στίγμα της ομάδας που μάλλον πρέπει να αναζητήσει ονομασία όπως αναφέρει το kalamatanews.gr το οποίο αποκαλύπτει ότι το όνομα θα έχει αριστερό πρόσημο με ανοίγματα σε όλους τους χώρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages