Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 12ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 12ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 12ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

Share This


 Με αφορμή την έναρξη του 12ου 
Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 από τον Πρόεδρο της Κ.Ε. Φάρις και τους καλλιτεχνικούς Διευθυντές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις, Παντελής Δρούγας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις δράσεις του Φεστιβάλ, εστιάζοντας στους σπουδαίους μουσικούς που φιλοξενεί κάθε χρόνο στην πόλη μας.

Με τη σειρά του, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ. Στάθης Γυφτάκης σημείωσε πως το 12ο κατά σειρά Φεστιβάλ Κιθάρας που ξεκινά σε λίγες μέρες τείνει να γίνει ένα από τα σημαντικότερα μουσικά φεστιβάλ της χώρας. Σε αυτό βοηθά, φυσικά μια αλυσίδα ανθρώπων που στηρίζει το θεσμό από την αρχή του μέχρι σήμερα.

Ακολούθως, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, Αντώνης Κουφουδάκης, αναφέρθηκε στα συναισθήματα  που εισπράττει χρόνο με το χρόνο καθώς και για την υποστήριξη Φεστιβάλ το οποίο διαρκώς μεγαλώνει.

IMG 20231115 131233 Large

Λίγα λόγια για την έναρξη του Φεστιβάλ

Το 12ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας επιστρέφει και φιλοξενεί τους Ιταλούς Giampaolo Bandini (κιθάρα) & Cesare Chiacchiaretta (μπαντονεόν) το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 ώρα 20:30 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Μια μεγάλη στιγμή για την πόλη της Καλαμάτας και το φεστιβάλ κιθάρας με ένα από τα καλύτερα ντουέτα Tango στον κόσμο!

Οι δύο Ιταλοί καλλιτέχνες με την κιθάρα και το μπαντονεόν έχουν γίνει σημείο αναφοράς στη διεθνή μουσική σκηνή παίζοντας στα σπουδαιότερα φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο. Θα μας ταξιδέψουν με τα δημοφιλέστερα έργα του A.Piazzolla αλλά και έργα των L.Brouwer και M.D.Pujol που έχουν αφιερωθεί στο ντουέτο.

Προπώληση εισιτηρίων:  Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00-21.00 &  Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-13:00 & 18:00-20:00

Κόστος εισιτηρίου 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages