Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής σε Σταϊκούρα: “Οποιαδήποτε αλλαγή στα σημερινά δεδομένα του ΦΠΑ είναι casus belli” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής σε Σταϊκούρα: “Οποιαδήποτε αλλαγή στα σημερινά δεδομένα του ΦΠΑ είναι casus belli”

Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής σε Σταϊκούρα: “Οποιαδήποτε αλλαγή στα σημερινά δεδομένα του ΦΠΑ είναι casus belli”

Share This

 


“Λέμε ΟΧΙ σε πρακτικές φτωχοποίησης της κοινωνίας μας-Η εστίαση δεν είναι είδος πολυτελείας για υπαχθεί σε αυξημένο ΦΠΑ”-Προειδοποιεί με αυξήσεις στις τιμές και μετακύληση στον καταναλωτή-Κάνει λόγο για “αιφνιδιασμό, εξαπάτηση και κρυφή ατζέντα” εκ μέρους της Κυβέρνησης

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας Σ.Κ.Ε.Α.Κ. διαμαρτύρεται για το νέο φορολογικό και την αύξηση του ΦΠΑ που έρχεται από 1/1/24 στα μη αλκοολούχα.
Συντάσσεται με την estiasigreece και προσυπογράφει την ανακοίνωση μαζί με άλλα 25 Πρωτοβάθμια Σωματεία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας Σ.Κ.Ε.Α.Κ. συντάσσεται πλήρως με την ανακοίνωση του estiasigreece και προσυπογράφει την ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την σταδιακή αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ από 1/1/2024 και την οριζόντια φορολόγηση. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

κ. υπουργέ των Οικονομικών, η εστίαση σάς προειδοποιεί. Οποιαδήποτε αλλαγή στα σημερινά δεδομένα του ΦΠΑ είναι casus belli για τον κλάδο της εστίασης.

“Οι πειραματικές πρακτικές του παρελθόντος απέτυχαν παταγωδώς μην τολμήσετε να τις επαναφέρετε. Ο κλάδος μας ταλαιπωρείται 4 συνεχόμενα χρόνια χωρίς ουσιαστική στήριξη από κανέναν. Η όποια βοήθεια λάβαμε ήταν δανεικά τα οποία ξεπληρώνουμε. Δεν υπάρχουν ανοχές για αυξήσεις. Ο κόσμος πεινάει και εσείς θέλετε να του στερήσετε την μοναδική του χαρά”

Η εστίαση δεν είναι είδος πολυτελείας για να πάει στον αυξημένο συντελεστή ΦΠΑ. Είναι είδος πρώτης ανάγκης και αφορά όλους.
Λέμε ΟΧΙ σε πρακτικές φτωχοποίησης της κοινωνίας μας.
Η εστίαση σας προειδοποιεί, μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε αλλαγή των σημερινών συντελεστών ΦΠΑ.

Το τρικ της διάσπασης και της ήπιας μεταβολής του ΦΠΑ σε φάσεις δεν θα περάσει. Η εστίαση θα αντιδράσει!!!
Η ακρίβεια μαστίζει την κοινωνία και τις επιχειρήσεις μας αυξάνοντας τη φορολογία των άμεσων και έμμεσων φόρων ταυτόχρονα θα οδηγήσετε χιλιάδες επιχειρήσεις σε αφανισμό.

Ετοιμαστείτε για άνοδο των τιμών στην εστίαση. Η απορρόφηση όποιων αυξήσεων εξαντλήθηκε. Από 1/1/2024 η εστίαση για να επιβιώσει θα πρέπει να μετακυλήσει τις αυξήσεις από τους φόρους που τις επιβάλλατε στον καταναλωτή. Πρακτικά σημαίνει ότι θα υπάρχει μεσοσταθμικά μία άνοδο στις τιμές από 20% έως και 30% σε κάποιες περιπτώσεις.

κ. Υπουργέ ο πολιτικός αιφνιδιασμός που δεχτήκαμε αποδεικνύει πως υπήρξε κρυφή ατζέντα κατά τις τελευταίες εκλογές
Η εξαπάτηση είναι αυταπόδεικτη και θα έχει και το αντίστοιχο τίμημα .
Η αύξηση των φόρων δεν βοηθάει στην εισπραξιμότητα των εσόδων ούτε στην μείωση της φοροδιαφυγής.
Η εστίαση δεν είναι είδος πολυτελείας
Ως εδώ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages