Αποχή για μια εβδομάδα αποφάσισαν οι Δικηγόροι Καλαμάτας κόντρα στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αποχή για μια εβδομάδα αποφάσισαν οι Δικηγόροι Καλαμάτας κόντρα στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Αποχή για μια εβδομάδα αποφάσισαν οι Δικηγόροι Καλαμάτας κόντρα στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Share This

 


ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ    ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 16-11-2023 ΕΩΣ ΚΑΙ 24-11-2023

To Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, κατά την από 15-11-2023 έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες για τα νέα φορολογικά μέτρα που πλήττουν καίρια το σύνολο των επιστημόνων και των ελευθέρων επαγγελματιών, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ: 

  1. την αποχή των μελών του Δ.Σ.Κ. από δίκες συμφερόντων του Δημοσίου μέχρι την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου.

2.- την αποχή των μελών του Δ.Σ.Κ. από όλες τις δίκες από την 16-11-2023 έως και 24-11-2023 

  1. την αποχή των μελών του Δ.Σ.Κ. από όλες τις δίκες κατά τη διαδικασία ψήφισης των φορολογικών μέτρων στο Κοινοβούλιο.

4.- την αποχή των μελών του Δ.Σ.Κ. μέχρι την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου από έκδοση διαταγών πληρωμής με εντολείς Τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων, καθώς και από εντολές προς εκτέλεση αυτών.

5.- την αποχή των μελών του Δ.Σ.Κ. από τις Επιτροπές, όπου συμμετέχουν ως μέλη (ΣΥΠΟΘΑ, Δασικοί Χάρτες, Ενστάσεων Κτηματολογικών διαφορών κλπ).

6.- την δημιουργία ενιαίου μετώπου με όλους τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς με σκοπό την απόσυρση των εξαγγελθέντων φορολογικών μέτρων. 

7.- την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιοποίηση των θέσεων του δικηγορικού σώματος τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Για το πλαίσιο χορήγησης αδειών ισχύουν όσα αναφέρονται στην από 12-11-2023 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. 

Η ως άνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποτελεί ταυτόχρονα και απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, η οποία και πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 15-11-2023.

Διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών

Να σημειωθεί ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, έχει αποφασίσει τη ναύλωση λεωφορείου/ων με σκοπό την συντεταγμένη μετακίνηση των δικηγόρων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα εξαγγελθέντα φορολογικά μέτρα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/11/2023 και ώρα 13:00, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages