Κινητοποιήσεις κατά του φορολογικού νομοσχεδίου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κινητοποιήσεις κατά του φορολογικού νομοσχεδίου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Κινητοποιήσεις κατά του φορολογικού νομοσχεδίου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Share This

 Σε κοινή συνεδρίαση προσκαλεί όλους τους επιστημονικούς επαγγελματικούς φορείς του Νομού Μεσσηνίας ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας (πρώτος όροφος – εντευκτήριο Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας), για τη δημιουργία κοινού μετώπου ενάντια στις κυβερνητικές εξαγγελίες για τα νέα φορολογικά μέτρα.

Σκοπ


ός της «ο συντονισμός της δράσης μας, η διαμόρφωση ενιαίου μετώπου κατά των νέων μέτρων και ο συντονισμός εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, επιδιώκοντας την απόσυρσή τους, καθώς και τη δημοσιοποίηση των θέσεών μας» όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης
Στο μεταξύ, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας καλούνται σε έκτακτη γενική συνέλευση αύριο Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο ακροατήριο του  Εφετείου Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της γ.σ. θα γίνει: Ενημέρωση από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου σχετικά με τις εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στις 11/11/2023. Ανακοινώσεις προέδρου. Λήψη αποφάσεως για δράσεις και κινητοποιήσεις σχετικά με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για τα νέα φορολογικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages