«Σχεδιάζουμε το παράκτιο μέτωπο μαζί»: Κάλεσμα συμμετοχής πολιτών στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Σχεδιάζουμε το παράκτιο μέτωπο μαζί»: Κάλεσμα συμμετοχής πολιτών στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας

«Σχεδιάζουμε το παράκτιο μέτωπο μαζί»: Κάλεσμα συμμετοχής πολιτών στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας

Share This


 Ο Δήμος Καλαμάτας και η Παγκόσμια Τράπεζα,  στο πλαίσιο του έργου τεχνικής υποστήριξης στην Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, διοργανώνουν Αστικό Εργαστήριο με θέμα: «Σχεδιάζουμε το παράκτιο μέτωπο μαζί» και καλούν τους κατοίκους της περιοχής την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17.00 -19.00 στο Ιστορικό Δημαρχείο, Αριστομένους 28, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Δημάρχου Χρ. Μαλαπάνη».

Το Αστικό Εργαστήριο (Urban Lab) θα προσφέρει καλύτερη κατανόηση της περιοχής παρέμβασης, των αναγκών των κατοίκων και των προσδοκιών τους και αποσκοπεί στην καλύτερη αξιολόγηση και ανάλυση της περιοχής και στον προσδιορισμό του οράματος και των στόχων της τοπικής κοινότητας.

Ο συμμετοχικός σχεδιασμός επιτρέπει στις κοινότητες να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη αστικών περιοχών. Η συμμετοχή των κατοίκων  της περιοχής του παράκτιου μετώπου της πόλης μας είναι εξαιρετικά σημαντική ώστε να καταστεί  δυνατή η συνδιαμόρφωση ενός κοινού οράματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages