Δήμος Πύλου – Νέστορος: Υπογραφή σύμβασης της επισκευής του δημοτικού σχολείου Χανδρινού - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

  Δήμος Πύλου – Νέστορος: Υπογραφή σύμβασης της επισκευής του δημοτικού σχολείου Χανδρινού

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Υπογραφή σύμβασης της επισκευής του δημοτικού σχολείου Χανδρινού

Share This

 


Την Τετάρτη 15η Νοεμβρίου 2023 υπογράφηκε η σύμβαση παρουσία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μεταξύ των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ», από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θανάση Γιάνναρη και της ανάδοχης εταιρίας «Κ/ΞΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΡΟΣ – ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΓΟΥΝΑΡΗ», για το έργο «Αντικατάσταση Στέγης, Εσωτερικές Αναδιαρρυθμίσεις και Προσθήκη κατ’ επέκταση Ισογείου κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού» με προϋπολογισμό 367.000,00€ και έκπτωση 22,03%.

«Ευχαριστώ θερμά τον συντοπίτη μας Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Θανάση Γιάνναρη, τον Πρόεδρο του ΔΣ των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Κατσίπο Τιμολέοντα, για την επίλυση των αιτημάτων του Δήμου μας σε σχέση με τις Σχολικές Υποδομές.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον συνδημότη μας,  π. Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά που για μια ακόμα φορά συμβάλει θετικά στην ολοκλήρωση με επιτυχία των αιτημάτων του Δήμου μας.

Προτεραιότητα μας είναι η νέα γενιά του τόπου μας και προς την κατεύθυνση αυτή στηρίζουμε έμπρακτα όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλου – Νέστορος, βελτιώνοντας τις υποδομές τους, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας.», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages