Παραχωρήσεις χερσαίων χώρων για το έτος 2024 το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαματας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παραχωρήσεις χερσαίων χώρων για το έτος 2024 το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαματας

Παραχωρήσεις χερσαίων χώρων για το έτος 2024 το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαματας

Share This

 


Με ανακοίνωσή του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαματας καλεί τους ενδιαφερόμενους για παραχωρήσεις χερσαίων χώρων για το έτος 2024, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Οι ενδιαφερόμενοι (καταστηματάρχες και λοιποί), που επιθυμούν να κάνουν χρήση χώρου για το έτος 2024 στη χερσαία ζώνη λιμένα Καλαμάτας και έχουν εξοφλήσει ή ρυθμίσει προηγούμενες οφειλές, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στην Υπηρεσία μας (Μιαούλη 30 – Καλαμάτα), έως 15 Φεβρουαρίου 2024, προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις για τη χορήγηση άδειας χρήσης χώρου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά :

  • Αίτηση με ακριβή στοιχεία και καταστατικό συστάσεως εταιρείας (αν πρόκειται για εταιρεία).
  • Τοπογραφικό διάγραμμα όπου θα φαίνεται ακριβώς η θέση του καταστήματος, τα μέτρα της πρόσοψης του καταστήματος και ο αιτούμενος χώρος.
  • Αντίγραφο άδειας λειτουργίας του καταστήματος.
  • Μισθωτήριο συμβόλαιο

Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής και σε περίπτωση που δεν έχει κατατεθεί αίτηση, θα πρέπει να απομακρύνετε τα τραπεζοκαθίσματα, ομπρέλες και όποια κατασκευή τυχόν έχετε στην χερσαία ζώνη λιμένα Καλαμάτας, το δε Διοικητικό Συμβούλιο θα παραχωρήσει τμήματα της ενιαίας χερσαίας ζώνης στους αιτούντες, για το έτος 2024, χωρίς καμία δέσμευση.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages