Προφυλακιστέος 36χρονος ΡΟΜΑ από τη Μεσσηνία, μέλος σπείρας που ρήμαζε το νομό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προφυλακιστέος 36χρονος ΡΟΜΑ από τη Μεσσηνία, μέλος σπείρας που ρήμαζε το νομό

Προφυλακιστέος 36χρονος ΡΟΜΑ από τη Μεσσηνία, μέλος σπείρας που ρήμαζε το νομό

Share This

 


Το δρόμο για τις φυλακές Ναυπλίου πήρε ο 36χρονος ΡΟΜΑ που ως μέλος σπείρας που είχε ως ορμητήριο την Μεσσηνία, είχαν ρημάξει με κλοπές και διαρρήξεις διάφορες περιοχές της Ηλείας. Συνελήφθη μετά από καταδίωξη στα Λεχαινά στις 5 Γενάρη και χθες απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος από τον Ανακριτή και την Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Ο 36χρονος που συνελήφθη, καθώς και ένας 24χρονος συνεργός του που έχει ταυτοποιηθεί μαζί με άλλα δύο άτομα, φέρονται να έχουν διαπράξει αρκετές κλοπές στη νότια και τη βόρεια Ηλεία. Στην προκειμένη περίπτωση των Λεχαινών εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας που είχε την προανάκριση της υπόθεσης, τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων σε τρεις οικίες και μια κατασκήνωση. Από την τελευταία οι δράστες φέρονται να έκλεψαν τις πινακίδες ενός οχήματος για να τις χρησιμοποιήσουν σε δικό τους όχημα. Στις άλλες τρεις περιπτώσεις οι δράστες έκλεψαν κοσμήματα άνω των 45.000 ευρώ καθώς και χρηματικό ποσό άνω των 3500 ευρώ. Οι παραπάνω κλοπές είχαν γίνει από τις 6 Δεκεμβρίου έως και τις 5 Ιανουαρίου.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης εντόπισαν στα Λεχαινά το όχημα των δραστών την ώρα που διέπρατταν την τελευταία τους κλοπή. Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν. Καταδιώχθηκαν όμως από τους αστυνομικούς του Α.Τ. και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου Παραβατικότητας Ευπαθών Ομάδων και το όχημά τους ακινητοποιήθηκε όταν προσέκρουσε στη διάρκεια της καταδίωξης πάνω σε μάντρα κατοικίας.

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages