Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας:

Ο διαγωνισμός αυτός συγκέντρωσε συμμετοχές από 25 καταστήματα, προσφέροντας έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό στις βιτρίνες τους. Με την ψήφο του κόσμου να ξεπερνά τις 2000, ο διαγωνισμός αυτός αναδείχθηκε ως επιτυχημένος, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού και προωθώντας τη δημιουργικότητα των καταστημάτων.

Επίσκεψη Άγιου Βασίλη στα Καταστήματα:

 

Η παρουσία του Άγιου Βασίλη στα καταστήματα δημιούργησε μια θερμή και φιλική ατμόσφαιρα, ενθαρρύνοντας τους πελάτες να απολαύσουν τις αγορές τους με έναν πιο εορταστικό τρόπο. Η συμμετοχή των παιδιών και η χαρά που προκάλεσε στους μικρούς μας φίλους αλλά και στους εργαζομένους των καταστημάτων έκανε αυτήν την εκδήλωση ιδιαίτερα αξέχαστη.

Κλήρωση Δώρων μέσω Εφαρμογής Αποδείξεων:

Η κλήρωση δώρων που πραγματοποιήθηκε με τη χρήση της εφαρμογής αποδείξεων συνέβαλε στην προώθηση της ψηφιακής τεχνολογίας στον τομέα των εκδηλώσεων. Με πάνω από 1000 σκαναρισμένες αποδείξεις, η συμμετοχή του κοινού ήταν εντυπωσιακή, ενισχύοντας τη συνολική επιτυχία της εκδήλωσης και προσφέροντας συναρπαστικά δώρα στους νικητές.

Συνολικά, οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας ανέδειξαν τη δύναμη της κοινότητας και τη συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Η θετική ανταπόκριση από το κοινό επιβεβαιώνει τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων στην προώθηση του εμπορίου και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας. Αυτές οι εκδηλώσεις αναμφίβολα συνέβαλαν στη δημιουργία μιας θετικής και εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη μας.