Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Οιχαλίας από την Δήμαρχο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Οιχαλίας από την Δήμαρχο

Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Οιχαλίας από την Δήμαρχο

Share This

 


Η Δήμαρχος Οιχαλίας με την αριθ. 11/2024 ( Α.Π. 177/8-1-2024) απόφαση της όρισε τους Αντιδημάρχους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ειδικότερα, ορίστηκαν για το χρονικό διάστημα ενός έτους και συγκεκριμένα έως και 7-1-2025 ως εξής:

  1. Δημητρακόπουλο Κωνσταντίνο με αρμοδιότητες επί Οικονομικών, Διοικητικών θεμάτων και θεμάτων Καταστημάτων  και ο ως Αναπληρωτής Δημάρχου.
  2. Χρονόπουλο Γεώργιο με αρμοδιότητες Ανάπτυξης και Προγραμματισμού,   Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Περιβάλλοντος. Επίσης ο ίδιος είναι υπεύθυνος και για τις κατά τόπον αρμοδιότητες για τη δημοτική ενότητα Δωρίου.
  3. Βλαχόπουλο Δανιήλ με αρμοδιότητες της Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας και Συντονισμού των Μηχανημάτων
  4. Τασιόπουλο Γεώργιο με αρμοδιότητες του Ηλεκτροφωτισμού και Αθλητισμού και Νεολαίας. Επίσης ο ίδιος είναι υπεύθυνος και για τις κατά τόπον αρμοδιότητες για τη δημοτική ενότητα Είρας σε συνεργασία με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για την Δ.Ε. Είρας.
  5. Ντονά Ηλία με αρμοδιότητες Τεχνικών έργων και Υποδομών (συμπεριλαμβανομένου και της Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης). Επίσης ο ίδιος είναι υπεύθυνος και για τις κατά τόπον αρμοδιότητες για τη δημοτική ενότητα Ανδανίας.

Και ως άμισθοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι

  1. Χιώτης Αντώνιος με αρμοδιότητες Παιδείας και Πολιτισμού. Επίσης ο ίδιος είναι υπεύθυνος και για τις κατά τόπον αρμοδιότητες για τη δημοτική ενότητα Μελιγαλά.
  2. Τράγος  Δημοσθένης με αρμοδιότητες Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (συμπεριλαμβανομένου Παιδικών Σταθμών & ΚΔΑΠ) και της φροντίδας των ζώων συντροφιάς (αδέσποτα ζώα). Επίσης ο ίδιος είναι υπεύθυνος και για τις κατά τόπον αρμοδιότητες για τη δημοτική ενότητα Οιχαλίας.

Εντεταλμένος  σύμβουλος ορίστηκε ο κ. Τασιόπουλος  Ευστάθιος για τα θέματα κατά τόπον αρμοδιότητας της Δημοτικής Ενότητας Είρας.

10-1-2024

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Παράλληλα η κα Γεωργακοπούλου με την αριθ. 2/2-1-2024 απόφασή της διόρισε εκ νέου τον Γυπατίδη Σοφιανό του Διονυσίου (υπάλληλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού της Π. Ε. Μεσσηνίας) Γενικό Γραμματέα του Δήμου Οιχαλίας. Η εμπειρία του κ. Γυπατίδη στη Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αδιαμφισβήτητη και είχε διατελέσει και την προηγούμενη θητεία στη θέση αυτή. Μια καθοριστική και κομβική θέση για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, που είναι απαραίτητη η αναβάθμιση και βελτίωση της αποδοτικότητάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages