Με στόχους το νέο πλάνο για τη δημοτική αρχή Καλαμάτας -Τι δήλωσε ο Ανδρέας Καραγιάννης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Με στόχους το νέο πλάνο για τη δημοτική αρχή Καλαμάτας -Τι δήλωσε ο Ανδρέας Καραγιάννης

Με στόχους το νέο πλάνο για τη δημοτική αρχή Καλαμάτας -Τι δήλωσε ο Ανδρέας Καραγιάννης

Share This

 


Δυναμικά συνεχίζει την πορεία της η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης των δημοτών και την επανεκλογή του Θανάση Βασιλόπουλου με υψηλό ποσοστό. Σε πρώτο πλάνο είναι τα έργα, με όσα βρίσκονται σε εξέλιξη και όσα προωθούνται πολλά και σημαντικά και τις προοπτικές ευοίωνες, σύμφωνα με όσα σημείωσε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης.

Ο κ. Καραγιάννης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε καθώς είναι αναπληρωτής του για έναν χρόνο και υπεύθυνος για τα έργα του Δήμου. «Υπάρχουν σαφείς οδηγίες για να δουλέψουμε γρήγορα και αποτελεσματικά», είπε ο κ. Καραγιάννης και στάθηκε σε αρκετά έργα όπως όσα εξελίσσονται στην 23ης Μαρτίου. «Η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, ακούει τον κόσμο και αν και έχουμε το εργοτάξιο σε εξέλιξη, η κυκλοφορία συνεχίζεται», ανέφερε ο Ανδρέας Καραγιάννης τονίζοντας πως αποκαλύφθηκαν κάποια δίκτυα που ήταν αχαρτογράφητα και πως οι δυσκολίες είναι αρκετές.

Σημαντικά ήταν όσα σημείωσε και για άλλα έργα, όπως το ανοιχτό θέατρο, το κτίριο «Ηλέκτρα» και την οδό Αναγνωσταρά, τονίζοντας πως έχουν ακολουθηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες. Σημαντικές ήταν οι επισημάνσεις του Ανδρέα Καραγιάννη για τις αναπλάσεις 30 στρεμμάτων μέσα στην πόλη και κυρίως, για το κυκλοφοριακό, το οποίο υπάρχει πρόθεση να λυθεί με ένα μεγάλο πάρκινγκ, ίσως υπόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages